Cum se alcatuieste un meniu sanatos, satios si care sa nu ingrase? Multi fug de termenul mancare sanatoasa pentru ca il vad sinonim cu “mancare fara gust”. E posibila faina cu indice glicemic mic? Cornelia Marin sustine ca prepara si foloseste acest sortiment. Marin a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre cum pot fi preparate cerealele si, in general, mancarurile cu indice glicemic scazut.

  • Intalnirea s-a incheiat.

Cornelia Marin are 34 de ani, este economist in Bucuresti. Domenii de interes: nutritia, sportul, lectura, ecologia, masinile.

Despre Cornelia Marin

Faina cu indice glicemic mic pe care o produce Marin este rezultatul amestecului a 5 sortimente de fainuri integrale (grau, secara, ovaz, soia, canepa) si faina de tarate de cereale (grau, secara) pe baza unei formule proprii prin care s-a urmarit obtinerea unei faini cu indice glicemic mic.

Pe blogul ei, Marin povesteste cum, rugata de o doamna sa i se faca un menu pentru o petrecere, aceasta, auzind nu a fost multumita intrucat nu erau cartofi prajiti in menu.

"A, nu e cazul. Daca nu le dau cartofi prajiti nu vor manca deloc."

"Cei mai multi cand aud expresia “mancare sanatoasa” se gandesc imediat la “mancare fara gust”, “mancare fara sare si piper”, “mancare de bolnav”(citate retinute demine de-a lungul timpului din diverse discutii). Adevarul este ca notiunea de mancare sanatoasa este definita in atat de multe moduri chiar si la nivel mondial, incat este greu sa intelegi, daca nu ai notiuni de alimentatie sanatoasa, care este pana la urma cea mai buna varianta." - comenteaza Marin, pe blogul sau. Slabiti dupa regulile voastre, concluzioneaza ea.

  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu faceti referire la marci. Prin formatul acestei sectiuni, ne propunem sa nu facem referire expresa, pe cat posibil, la marci de produse.