Te-a deranjat ceva atat de mult incat ai vrut sa urli in patru zari ? Ai avut o idee atat de buna incat crezi ca ar putea sa mute munti ? Iti place ceva la nebunie si vrei sa ne deschizi si noua ochii ? Te asteptam la Confesiuni Urbane.

Make a Point functioneaza dupa conceptul de bucatarie americana, un spatiu in care oricine isi poate pune in practica cele mai bune idei. Make a Point presupune libertate de expresie si activitate cu sens.

Fiecare dintre noi are ceva important de spus si de facut, prin urmare, la Parking Day, va asteptam la cabina de confesiuni urbane in intimitatea careia oricine poate vorbi despre cum si-ar dori sa fie orasul, despre ce-i lipseste orasului, povesti amintiri despre oras, intamplari din oras. In ultima instanta, poate fi spus orice nu a fost spus pana in momentul respectiv.

Toti cei care intra in cabina vor fi filmati si filmuletele vor fi postate intr-o galerie pe www.makeapoint.ro si pe Parking Day.

Langa confesionalul urban va exista un panou pe care oricine “isi poate face punctul”, la propriu, folosind carioca, pix, stilou, creta, acuarele cu texturi si culori diferite. Panoul cu puncte va fi apoi expus la Make a Point, in Postavaria Romana.