​In perioada 22-25 septembrie, pe Aerodromul Clinceni (Sos. Bucuresti-Alexandria km 16), se desfasoara Bucharest Skidiving Boogie 2011, primul festival de parasutism din Capitala.

festival de parasutismFoto: tnt-brothers.ro

Din program

  • salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m
  • festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international
  • duminica se vor efectua salturi din doua avioane simultan: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si un Pilatus Porter PC-6 I-CAKE
  • tot duminica, echipa TNT Brothers va realiza o formatie de 15 parasutisti prinsi in cadere libera de la 4500 m

Localizare. Comuna Clinceni (judeţul Ilfov) este situată la vest de Bucureşti, la 16 km distanţă, pe DN 6, şoseaua Bucureşti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.

Preturi. Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze).

Despre TNT Brothers. Pasionati de parasutism si zbor de peste 10 ani, Dragos si Bogdan Boeru au deschis prima scoala de parasutism din apropierea capitalei: TNT Brothers.

In 2002, Bogdan si Dragos Boeru au inceput sa practice parasutismul la Aeroclubul Romaniei si un an mai tarziu experimentau acest sport in Franta si Spania... “Acolo am invatat cu adevarat cum se poate practica parasutismul la alt nivel”, isi aminteste Bogdan Boeru.

Inspirati de cursurile si experientele la cele mai inalte standarde practicate in Europa, cei doi frati au hotarit in 2006 sa isi infiinteze propria scoala de parasutim in Bucuresti prin care sa promoveze acest sport si in Romania.

Vezi aici un material despre Fratii care dau lectii in cadere libera.

Mai multe despre TNT Brothers si despre festivalul de parasutism gasiti aici.