​Joi, 22 septembrie, in Jukebox Venue din Bucuresti (Turturelelor nr. 11), are loc evenimentul "Tribute to Remember Freddie Mercury”, informeaza organizatorii. Timp de patru ore, artisti precum Cristi Gram (chitaristul trupei Phoenix), Dan Helciug (alaturi de Spitalul de Urgenta), Zoltan Andras (solistul trupei Sarmalele Reci) si Ad Hoc (trupa de muzica medievala) vor aborda repertoriul Queen.

HotNews.roFoto: Hotnews

In cadrul evenimentului vor urca pe scena noua trupe, fiecare punandu-si amprenta proprie asupra melodiilor Queen. Vor avea loc duete inedite, momente speciale si proiectii din concertele Queen.

Gazda serii va fi actrita Irina Teodorescu, o mare fana a lui Freddie Mercury.

Vor urca pe scena

  • Prima trupa care va urca pe scena Jukebox Venue este La-La Band, cunoscuta publicului din serialul „Pariu cu viata”.
  • Trupa Oddisey vine din Suceava. In cadrul concursului „Wanted: Demo & Live”, Oddisey a fost una dintre cele mai sustinute trupe in cursa pentru marele premiu – sansa de a canta in deschidere la Bon Jovi.
  • Dan Helciug impreuna cu Spitalul de Urgenta promite un show special, gandit si pregatit pentru acest eveniment si pentru fanii Queen din Romania.
  • Zoltan Andras, solistul trupei Sarmalele Reci, vine cu un proiect inedit, prezentat in premiera. Jazzappella este un grup a cappella format din 2 soprane, un tenor, un bariton si o voce alto. Repertoriul Jazzappella cuprinde piese de jazz, rock si pop, cu un sound jazzy. Componenta grupului: Raluca Stoica (soprana), Georgiana Mototolea (soprana), Nadia Trohin (alto), Zoltán András (tenor), Bogdan Andronache (bariton) si Bogdan Tudor (bas).
  • Cristina Haios, solista trupei Impact, va canta impreuna cu un band special constituit pentru acest eveniment – Pseudonoise si pianistul Alex Ciobanu.
  • Trupa Cortez promite un show cel putin la fel de bun ca cel de acum doi ani.
  • Formatia Pasager este cunoscuta mai ales datorita aparitiei in finala nationala de la Eurovision 2010.
  • Ad Hoc este o trupa de muzica medievala, formata din tineri studenti sau absolventi ai facultatilor de profil. Felul in care abordeaza ei repertoriul Queen va fi cel putin surprinzator.
  • Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, va canta in duet cu timisoreanca Sabina Abrudian (cunoscuta pentru participarea din semifinala Megastar).

Accesul la concert se va face incepand cu ora 19.00.

Organizatorii au pus in vanzare un numar limitat de bilete categoria VIP, cu loc la masa. Primele 30 de bilete VIP vor primi si un CD Queen, oferit de partenerii evenimentului, Get Music.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro. Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un pret special de 45 de lei. Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65 de lei. Biletele VIP s-au pus in vanzare la pretul de 95 de lei.

Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati catre ARAS – Asociatia Romana Anti-SIDA pentru achizitionarea de medicamentatie necesara persoanelor seropozitive.