In perioada 19-23 octombrie se desfasoara, la Galeriile Dalles din Capitala, a XIII-a editie a targului de carte Kilipirim, informeaza organizatorii.

Kilipirim Foto: kilipirim

Oferta editurilor, insumand peste 10 000 de titluri, va cuprinde atat titluri din 2011, cat si din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes - beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design. Elementul esential al targului este discount-ul practicat de edituri.

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi publicului consumator de carte, prin tragere la sorti, trei burse care acopera integral costul cursurilor teoretice marca "Fundatia Calea Victoriei". Castigatorii vor putea frecventa, in functie de pasiunea pentru diverse discipline, cursuri precum Arhitectura, Istorie, Astronomie, Costum si Moda sau Dezvoltare personala.

Pe perioada Kilipirimului, etajul Galeriei Dalles este deschis unei expozitii de ceasuri cu vanzare, unde se vor gasi aproximativ 100 de ceasuri de perete marcile Vaerst - Germania si Lowell - Italia.

Program de vizitare: in perioada 19-23 octombrie, intre orele 10:00 si 20:00.