Douazeci de copii isteti inscrisi in programele de integrare/reintegrare scolara derulate de "Salvati Copiii" i-au provocat pe jurnalisti la o partida de Scrabble. Printre oamenii de presa care au acceptat provocarea s-au numarat Melania Medeleanu, Andreea Raicu, Ioana Molla si George Dumitrescu. Intalnirea s-a desfasurat la Centrul educational Salvati Copiii Romania din cadrul Scolii nr. 141, sector 5, Bucuresti.

Foto:
  • Click pe poza pentru o fotogalerie de la eveniment.

Serviciile educationale furnizate de "Salvati copiii" vizeaza integrarea sau reintegrarea scolara pentru copiii in abandon scolar sau nescolarizati, care au depasit varsta de frecventare a invatamantului de zi (integrarea in programul "A doua Sansa" si in programe cu frecventa redusa si recuperarea materiei conform cu programa scolara pentru clasele I-IV in centrele educationale).

De asemenea, se urmareste integrarea scolara a copiilor care au varsta de frecventare a invatamantului de zi (pregatire scolara efectuata in centre in vederea inscrierii si inscrierea in scoli generale).