Formatia Pasarea Colibri aniverseaza 19 ani de existenta printr-un concert ce va avea loc vineri, 25 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 19:30. Cu ocazia spectacolului, Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor lansa un nou album.

Pasarea ColibriFoto: Cat Music/Media Services

La spectacolul aniversar, Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor canta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu.

Concertul Pasarea Colibri & Band coincide cu lansarea albumului aniversar - 19 ani, ce cuprinde cele mai indragite cantece ale trupei fredonate de-a lungul anilor. Discul, in editie limitata, reprezinta o selectie de piese din repertoriu Pasarea Colibri in formula care-l include si pe Florian Pittis.

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri & Band costa intre 50 si 200 de lei si se gasesc la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe: bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro, la mai multe categorii de pret.

Povestea formatiei Pasarea Colibri

Evenimentul de saptamana aceasta marcheaza 19 ani de la momentul in care Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat prima oara impreuna cu Florian Pittis.

Povestea infiintarii trupei Pasarea Colibri a inceput in cadrul unui eveniment de la Ramnicu-Valcea, la care Florian Pittis, in calitate de prezentator, i-a invitat pe scena pe Mircea Baniciu si Mircea Vintila. Desi dupa prezentare trebuia sa paraseasca scena, Pittis a ramas si a cantat alaturi de cei doi folkisti.

Dupa spectacol l-au cooptat in grup si pe Vlady Cnejevici si asa a luat nastere Pasarea Colibri. Cu timpul trupa a devenit una dintre cele mai importante reprezentate ale genului folk din Romania si a concertat in fata a zeci de mii de fani din toata tara si numai.