Zilele acestea, Muzeul de Geologie le propune bucurestenilor evenimentul Geo Expo Martisor, in cadrul caruia pot fi admirate si cumparate siruri din rubin si cuart, cristale brute sau slefuite, bijuterii, obiecte de decor din ametist, citrin, turmalina sau beril. De asemenea, mai multe targuri de martisor pot fi vizitate si Palatul Copiilor, ​Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului, Palatul Sutu. Doritorii pot participa in weekend la ateliere de martisoare.

MartisorFoto: Hotnews

In perioada 24 februarie-1 martie se desfasoara, la Palatul Copiilor, Targul Martisorului (intrarea libera).

Sambata, 25 februarie, are loc, la Gradinita-after school Cuibusorul Zanelor (ora 11:00), jocul concurs Atelierul Nazdravanilor, editie speciala de martisor.

In perioada 25-26 februarie 2012, Bazinul Olimpic de la Izvorani va fi locul de desfasurare al concursului de natatie Cupa 1 Martie.

In perioada 25-26 februarie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), la Universitate, se desfasoara Targul ILoveHandmade in cinstea zilei de Martisor.

Pe 26 februarie, de la orele 11:00, respectiv 13:00, se desfasoara, la Ceainaria Serindipity (Str. Dumbrava Rosie nr.12, langa Parcul Ion Voicu), un Atelier de Martisoare.

In perioada 24-29 februarie se desfasoara Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman, intre orele 10:00 si 18:00.

In perioada 24 februarie-4 martie, la Muzeul de Geologie, poate fi vizitat evenimentul Geo Expo Martisor. "Cu o floare nu se face primavara… Noi va recomandam un cristal!" - siruri din rubin si cuart, cristale brute sau slefuite, bijuterii, obiecte de decor din ametist, citrin, turmalina sau beril. Pe 1 martie, intrarea pentru doamne, domnisoare si copii este gratuita.

In perioada 24 februarie-8 martie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu 18), se desfasoara Targul de Martisor Festivalul Primaverii.

In perioada 26-28 februarie se desfasoara, la Sala Polivalenta, Martisor Market.

In perioada 1-4 martie, la Muzeul Taranului Roman, puteti vizita Targul Boierului.

Pana pe 11 martie puteti vizita, la Sun Plaza Shopping Center, un Targ pentru femei, pe banii barbatilor.