Recomandarile HotNews.ro pentru weekendul acesta: Final Frontier (targ de carte SF & Fantasy), Targul de Turism al Romaniei, Festivalul de film documentar One World Romania, Expo Zoo International, Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, Super Cupa Campionilor 2012 de pescuit la crap, Targul de Produse Traditionale, Campionatului National de Tir Sportiv, Targ de Mestesug si Traditie, Conventia Internationala de Fitness, concerte Bucium, Lara Fabian, Luna Amara, AB4, Partizan, Ad Hoc (turneu de Ziua Irlandei), Electric Fence, Cedry2k (lansare album).

Targul de turism al Romaniei [12]Foto: DGP / HotNews.ro

Pana pe 16 martie se desfasoara, in Studioul de Concerte Mihail Jora din Bucuresti, Festivalul International de Vibrafon.

Pana pe 18 martie se desfasoara Festivalul de film documentar One World Romania.

Jennifer Fox - regizor, globetrotter, feminista - vine la Bucuresti. Jennifer Fox este invitatul special al celei de-a cincea editii One World Romania (unul dintre cele mai importante nume ale filmului documentar din ultimii 25 de ani). Pe 15, 16 si 17 martie va fi prezentata la NCRR o retrospectiva dedicata filmelor sale.

In perioada 15-18 martie se desfasoara, la Romexpo, Targul de Turism al Romaniei.

In perioada 15-18 martie puteti vizita Expo Zoo International in Sectorul 5.

In perioada 15-18 martie se desfasoara Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2012 - Editia de Primavara.

In perioada 15-18 martie se desfasoara Super Cupa Campionilor 2012 de pescuit la crap, la Moara Vlasiei (25 km de Bucuresti).

In perioada 15-18 martie, la Romexpo, se desfasoara Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare.

In perioada 15-18 martie, la Romexpo, se desfasoara Targul de Produse Traditionale.

Intre 15 si 18 martie, poligonul de tir sportiv "Iosif Sarbu" din Bucuresti va fi locul de desfasurare al primei etape din acest an a Campionatului National de Tir Sportiv - Talere (tinte zburatoare) - trap si dublu trap.

In perioada 17-18 martie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, intre 10:00 si 18:00, se desfasoara cea de-a doua editie a Final Frontier, targ de carte SF & Fantasy.

Intre 17 si 18 martie se desfasoara, la Muzeul Taranului Roman, un Targ de Mestesug si Traditie.

In perioada 17-18 martie se desfasoara un Concurs de inot la Bazinul Lia Manoliu.

In perioada 17-18 martie, la Marriott, se desfasoara Conventia Internationala de Fitness din Romania, editia a II-a.

Tot in perioada 17-18 martie se desfasoara in Capitala un concurs de dans sportiv.

Pana pe 18 martie puteti vizita expozitia de fotografie Ultima transhumanta, la Muzeul Taranului Roman (str. Kiseleff nr. 3). Expozitia se va termina cu un concert al trupei Bucium.

Pana pe 25 martie poate fi vizitata, la Recycle Nest, expozitia Roma vazuta cu ochii si Roma inventata.

Pana pe 25 martie 2012, la Muzeul National de Arta al Romaniei, Calea Victoriei 49, puteti vizita expozitia Arta cositorului. Program de vizitare: miercuri - duminica, 10.00 - 18.00; gratuit: prima miercuri din fiecare luna.

Pana pe 15 aprilie puteti vizita Muzeul copilariei la MTR.

Pana pe 10 iunie va putea fi vizitata, la Arhivele Nationale ale Romaniei (bd. Regina Elisabeta 49), expozitia "Viata urbana in Moldova si Muntenia, 1830-1916".

Vineri, 16 martie

Sambata, 17 martie

Duminica, 18 martie