In apropierea sarbatorilor de Paste, bucurestenii pot vizita o serie de targuri tematice. Evenimente precum "Cu iepurasul prin Obor" si "Targul de Florii" vor prilejui: demonstratii de incondeiat oua, ateliere de legatorie, microrecitaluri la nai, fluier, ocarina, cimpoi si caval si altele.

targuri de PasteFoto: Agerpres

Pana pe 15 aprilie se desfasoara Targul de Paste "Cu iepurasul prin Obor": turta dulce, cozonaci, oua incondeiate, decoratiuni de Paste, ciocolata si alte dulciuri.

In perioada 2-14 aprilie se desfasoara, la librariile Carturesti din Capitala, Targul Carturestilor. Editia de Pasti.

In perioada 5-8 aprilie puteti vizita, in spatiul expozitional Bell'Agio Casa (Uranus-Calea Rahovei 157D), Targul de Pasti al Bucurestilor: ceramisti, sculptori, maestri populari, dansatori si cantareti, spectacole, expozitii si concursuri pentru copii si familii.

In perioada 6-7 aprilie, Muzeul Taranului Roman gazduieste Targul de Florii: demonstratii de incondeiat oua, atelier de legatorie, mesterii instrumentisti vor oferi microrecitaluri la nai, fluier, ocarina, cimpoi si caval.

In perioda 6 aprilie-1 mai se desfasoara Targul de Florii, Paste si 1 Mai (in Parcul "Alexandru Ioan Cuza", in zona bisericii maramuresene - pe aleea din jurul lacului). Program 10-20.

Pe 7 aprilie, la ora 11:00, Muzeul National de Geologie organizeaza atelierul de creatie "Fabrica iepurasului Tup Tup".

In perioada 7-8 aprilie puteti vizita un Targ Handmade de Florii, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), intre 10:00 si 19:00. Intrarea este gratuita.