Experienta suprarealista la PPDD Iasi

de     HotNews.ro
Luni, 23 aprilie 2012, 12:15 Life | Prin oraş


Textul urmator reprezinta experienta comica si halucinanta a unui cetatean care a vrut sa se inscrie in partidul lui Dan Diaconescu. Il redam exact asa cum l-am primit:

" Este dumineca 22 aprilie 2012, dupa pranz!

Acum 5 zile, intr-un puseu de entuziasm, dupa ce ultimile 2 nopti am stat pana tarziu sa privesc la TV(OTV) ca sa ascult solutiile propuse de Dan Diaconescu, pentru imbunatatirea vietii romanilor, mi-am zis ca este cazul ma simt responsabil, si sa ma implic si sa ma alatur domnului Diaconescu si partidului PP-DD, in efortul de a face bine romanilor, si indirect, si mie. Deci pe 17 aprilie 2012 seara, merg la biroul parlamentarului Daniel Oajdea (Biroul Parlamentar al deputatului Daniel Oajdea (Iasi, strada Măgurii, nr. 2, bloc 624, parter, cartier Nicolina, în dreptul Mănăstirii Frumoasa, peste calea ferată), unde depun CV-ul si 2 foi cu o lista de proiecte pentru orasul Iasi (adica http://stelici.ro/ppddiasi/doc/proiecte_pentru_iasi.pdf ), pentru a participa la concursul pentru participarea pe listele PP-DD, la alegerile care vor avea loc in curand la Consiliul Local (vezi http://stelici.ro/ppddiasi/doc/proces_verbal.jpg).

Participarea la acest concurs a fost conditionata de completarea unui formular de adeziune la partidul PP-DD. Toate bune si frumoase, l-am cunoscut pe domnul parlamentar Oajda... si la intrebarile acestuia, l-am consiliat legat de ce se poate face pentru ca sa nu fie ascultat cu microfoane ascunse, si de unde sa cumpere telefoane mobile ieftine de pe internet. I-am lasat o hartie cu niste sugestii despre eliminarea unei birocratii inutile, pe care de cateva saptamani le-am trimis pe e-mail institutiei prezidentiale, procetatean@presidency.ro , guvernului la drp@gov.ro , insa nu mi-a raspuns nimeni, nici dupa 3 saptamani. (vezi textul la www.stelici.ro/tb.zip) Domnul Oajda ma asigurat ca o sa trimita hartia unde trebuie, si m-am linistit ca in sfarsit o sa pot face ceva consistent pentru tara mea.

Pe data de 20 aprilie 2012 pe la ora 22, vad pe www.danieloajdea.ro ca s-au afisat rezultatele la proba scrisa, am obtinut doar 11,6 puncte, vezi http://stelici.ro/ppddiasi/doc/concurs_consilieri_locali_proba_scrisa.pdf, si trebuia sa acumulez minim 15 puncte, ca pot participa la proba orala. Membrii comisiei de examinare nu erau membri PP-DD, si au fost tintuti secreti pana la 21 aprilie 2012, dupa ce s-au afisat rezultatele la proba orala, vezi http://stelici.ro/ppddiasi/doc/concurs_consilieri_locali_proba_orala_rezultate_finale.pdf


Citez:
"Din comisia care a evaluat candidaţii au făcut parte Florin Cîntic, prof. univ. dr., istoric, manager cultural şi publicist, Florea Ioncioaia, conf. univ. dr., publicist şi istoric, prof. Ioana Irimia, preşedintele Societăţii Culturale „Plai Mioritic” Iaşi – Chişinău – Cernăuţi, Mihaela Cruşitu, director executiv C.E.C.C.A.R – filiala Iaşi şi, nu în ultimul rând, Aldea Hortensiu, prof. dr. Neurochirurgie, membru în comitetul director al Societăţii Colecţionarilor de Artă. Toţi membrii comisiei sunt oameni remarcabili în domeniile în care activează şi nu sunt membri în vreun partid. Cred că numai numele celor cinci persoane sunt suficiente pentru a spulbera orice îndoială cu privire la corectitudinea concursului."
 
M-am enervat cand am realizat ca este secret numele persoanei care a ales aceasta comisie, care practic alegea candidatii pentru alegeri in locul membrilor PP-DD din Iasi. Cuvintele de de preamarire a acestor "personalitati" ilustre de care nu am auzit niciodata, si cel mai probabil, nu au auzit nici membrii PP-DD din Iasi, mi s-au parut suspecte.  In plus, e clar ca aceste persoane nu avea competente in a nota propunerile de proiecte.
 
Intre timp am auzit niste barfe ca sunt cel putin cativa de pe lista celor 12 care au castigt concursul de proiecte, care sunt cunostinte vechi a domnului Oajda... chestie care mi-a trezit suspiciunea, suspiciune intarita de niste barfe pe care le-am auzit despre trecutul domnului Oajda.
Mi-am zis ca trebuie sa clarific acest lucru, si in plus sa fac cunostinta cu ceilalti colegi, pentru a lucra in echipa pentru campania electorala, si pentru a le propune sa organisam un concurs pentru candidatul PP-DD la primarie, caci mi s-a parut o obrazicie ca domnul Daniel Oajda sa se autopropuna unic candidat, fara sa participe la un concurs de selectie, asa cum am facut eu.
 
Am vazut ca pe data de 22 aprile 2012 la ora 11:30 la biroul domnului Oajda se va desfasura o prezentare de proiecte a celor care au castigat concursul de proiecte.
Mi-am zis ca nu trebuie sa pierd ocazia sa iau legatura cu acesti oameni, sa le cer sa imi dea sa citesc ce proiecte au scris, sa le prezint ce gandesc eu, si sa le propun sa lucram in echipa, sa fac primul pas in a-mi cunoaste colegii de partid, sa vad daca impartasim idealuri comune pe marginea carora sa putem discuta. Am creat o lista de discutii pe http://groups.yahoo.com/group/ppddiasi si am multiplicat o foai de hartie http://stelici.ro/ppddiasi/doc/ppddiasi_mesajul_meu.pdf unde explicam pozitia mea, si pe verso era tiparit tabelul cu toti cei 32 de oameni care au participat la concurs, pentru a-i ruga sa isi scrie acolo datele de contact.
 
Am intirziat cu tiparitul hartiei, caci rabla mea de imprimanta facea figuri, asa ca a preferat sa vin cu bicicleta cei vreo 500 metri distanta pana la biroul parlamentar cu pricina, si am reusit sa intarzii doar 5 minute, la 11.35 eram pe in sala de sedinte din biroul parlamentarului Oajdea. Nu era inca inceputa sedinta, asa ca am profitat de aceasta, pentru a face cunostinta cu colegii de partid. Am folosit aparatul foto pentru a ma filma singur in timp ce vorbeam cu acestia, pentru a retine numele acestora, si raspunsul la intrebarea daca sunt printre cei 12 castigatori ai concursului (pentru a le cere ulterior sa imi dea si mie sa citesc proiectele lor). Cu permisiunea domnului Oajda, am filmat vreo 10 minute in timp ce facea turul salii si faceam cunostinta cu membrii partidului.

Apoi cineva s-a simtit deranjat ca filmez, si m-am oprit. Apoi a inceput conferinta de presa, domnul Oajda m-a invitat sa filmez din nou... m-am adresat salii ca sa ridice mana daca accepta sa ii filmez... doar cateva maini s-au ridicat, asa ca nu am facuto. Apoi m-am asezat mai in spatele salii, si am am dat drumul la inregistraraea video, pentru a inregistra discursurile celor care isi prezentau proiectele, chiar daca cadrul era blocat de persoanele care stateau in fata mea. Dupa vreo jumatate de ora camera mi-a afisat mesajul "Cardul este plin" si mi-am amintit ca uitat  sa descarc de pe card-ul de 4GB, pozele aflate acolo de la niste excursii anteriore.

Dupa terminarea prezentarii proiectelor, au inceput discutii dintre cei aflati in sala, la masa din fata in care erau insirate vreo 5 persoan, in mijloc cu Daniel Oajda iar alaturi de acesta domnul profesor universitar Balaur Emil Am facut niste scurte intreruperi legate de ce vorbeau celor de la masa din fata, un domn spunea ca este vicepresedintele partidului din nu stiu ce cartier... l-am intrebat in soapta pe un domn aflat pe scaun langa mine, cine l-a ales... aceste a exclamat: "cum cine, singur s-a ales!" asa ca m-am adresat domnului care vorbeea la masa din fata, l-am intrebat  cine l-a ales, daca au fost contracandidati. Mi-a spus ca imi va spune in particular, dupa ce se va termina sedinta.


De asemenea, enervat ca nu mi se da cuvantul, desi ridicam mana sa cer sa vorbesc, am intrerupt discursul domnului Oajda cand aceste ii critica pe "politruci" (cuvant cam neclar pentru mine).  L-am intrebat direct: dumneavoastra nu sunteti politruc daca ati schimbat 2 partide?
Cand am simtit ca sedinta ia sfarsit, m-am reprezit in fata, sa cer sa vorbesc si eu. Am fost refuzat... lumea a inceput sa se ridice in picioare ca sa plece. Mi-am zis ca macar sa le ofer textul pe care voiam sa il citesc salii, si am inceputu sa impart foaia de hartie... disperat ca vedeam ca lumea se indreapta rapid catre usa de iesire, si ii scapam pe multi fara sa le pot oferi foaia cu discursul meu. La un moment data lumea a citit si a inteles ca foaia raspandita de mine continea si reprosuri la adresa parlamentarului Oajda, asa ca un barbat m-a impins pe usa de la sala de sedinte catre holul de la intrare, cineva tipa spunand ca am fost trimis de primarul Nichita. Acolo i s-a alaturat inca un barbat... amandoi m-au luat de subtiori si m-au tarait spre usa care dadea afara, prin imbulzeala de oameni care se indreptau spre iesire, iar in pragul usii mi-au facut vant de parca eram un balot de paie.


Am facut o traiectorie curba prin aer, si am aterizat jos pe beton, cu mainile inainte, si am reusit sa cu succes sa imi protejez capul sa nu dau cu el de beton, in schimb m-am ales cu julituri la ambele maini, sub genunchiul drept, iar in cotul stang simteam o durere persistenta. Doua femei care stateau pe banca cu copiii, banca aflata la cativa metri distanta de locul unde aterizasem, au inceput sa tipe in semn de protest la violenta la care au fost martore. Apoi am dat telefon la numarul 112, pentru a-i reclama pe barbatii care m-au agresat. Dupa vreo 20 minute, au sosit si 2 politisti foarte inceti, care imi cereau sa le comunic datele de pe cardul meu de identita, pe care se pare ca il uitasem acasa. Am insistat repetat la politistul care statea degeaba si privea, sa mearg sa intrebe martorii din apropiere despre ce s-a intimplat, si sa le ia datele de identificare, pentru a depune marturie in favoarea mea. Pana la urma politistul a facut cei cativa metri pana la banca cu pricina, a vorbit cu femeile, insa acestea au refuzat sa isi dea datele de identificare ca martor, insa au aratat cu degetul camera de supravenghere care era indreptata exact spre locul unde cazusem,


Pentru ca nu am mai insistat, politistul nu s-a dus sa intrebe si oamenii care stateau pe bancile mai indepartate.  Politistii ma impingeau sa merg la la sectia 5 de politie, pentru a face o declaratie scrisa, insa eu protestam, spuneam ca vreau mai intii sa recuperez ruxacul ramas pe scaun in sala de sedinte  (aveam in el aparatul foto cu care filmasem, niste hartii, si niste pixuri). Cineva mi-a adus ruxacul, insa eram prins intr-o discutie cu cineva aflat pe treptele de intrare, asa ca le-am cerut politistilor sa astepte putin sa termin discutia. Politisii atunci m-au luat unul de o mana, si unul de cealalta, si au inceput sa ma traga impinga cu forta, apoi m-au luat pe sus, unul de o subtuara, unul de cealalta, si picioarele imi taraiau pe ciment. Am inceput sa tip si sa ma zbat, spunand ca eu sunt cel care a fost agresat, nu trebuiau sa se poarte asa cu mine! Atunci barbatii care stateau pe bancile din apropiere la soare, au inceput sa tipe la politisti, sa ma lase in pace. Un barbat s-a apropiat agresiv de politisti facandu-le reprosuri, si am observat ca politistii au tresarit de teama si mi-au dat drumul din stransoare. Imediat am dat telefon la 112 ca sa ii reclam pe politistii care m-au agresat in vazul a zeci de persoane. Am cerut politistilor sa imi spuna numele si functia, acestia mi-au spus ca daca merg la sectia de politie imi vor spune.Politistul care a raspuns dupa ce am telefonat la 112 mi-a spus sec, ca trebuie sa merg la sectia 5 de politie, sa scriu acolo declaratia. Adica sa le dau declaratia tocmai politistilor care m-au agresat! Am gandit rapid: pai astia daca m-au agresat in public in fata a zeci de persoane, daca ma duc la sediul lor imi trag un toc de bataie de nu o sa il uit mult timp. Am refuzat sa ii urmez pe politisti, iar acestia au plecat.


Am plecat si eu acasa, dupa ce l-am multumit cetatenilor care m-au salvat din ghearele politistilor. Juliturile nu mai dor, si probabil durerea pe care o simt in cotul stang va trece in cateva zile. Din pacate, in cele vreo 20 de minute cat a ramas ruxacul cu aparatul foto in sala de sedinte, cineva a furat din camera foto cardul de 4GB unde aveam poze din excursiile mele pe bicicleta, si filmele facute in sala de sedinta PP-DD. As vrea sa merg sa reclam scris cele 2 agresiuni la sectia 5 de politie, insa gandesc ca acolo voi fi agresat de cei 2 politisti. Precis politistii s-ar enerva cand le-as intinde hartia in care reclam agresiunea lor facuta de ei asupra mea.


Am nevoie de sfatul unui jurist, ce pot face in aceasta situatie!


O camera de supraveghere aflata la intrarea in cladire a filmat cea mai mare parte din cele intimplate, insa banuiesc ca inregistrarile au fost sterse demult.

Deocamdata incerc sa imi revin dupa cele intimplate... sper ca nu am fost incoerent, mai ales ca noaptea trecuta am dormit putin, am scris la calculator, textul pe care voiam sa il citesc colegilor PP-DD."

Va multumesc pentru atentie,
Stelian Pintilii Iasi 22 aprilie 2012


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

12835 vizualizari

 • +19 (21 voturi)    
  ... (Luni, 23 aprilie 2012, 12:39)

  L2 [anonim]

  vezi ce patesti daca te uiti la OTV?
  • -2 (10 voturi)    
   dandanache de la ieşi (Luni, 23 aprilie 2012, 14:05)

   goguţă [anonim] i-a raspuns lui L2

   Nea stălică ăsta nu poate dormi noaptea la gândul că uite i-a venit şi lui rândul de a parveni, a mâzgâlit două hârtii şi dă fuga să prindă osul, simplu te înscrii şi candidezi că s-a uitat el pe la miezul nopţii în oglindă şi s-a văzut băiat deştept şi şmecher, rezultatul a fost firesc, a primit un şut unde merita dacă ar fi să credem povestea cusută cu aţă albă a lu nea stălică, însă eu cred că nenea cel supărat a cam primit ordin să arunce cu noroi, e normal securiştii e căcaţi la fund şi le tremură izmenele la cât au furat iar nea candidatu roade şi el ce-a mai rămas de la stăpân.
   • 0 (0 voturi)    
    . (Marţi, 24 aprilie 2012, 3:54)

    bibishte [utilizator] i-a raspuns lui goguţă

    poate ca a facut-o din spirit civic, nu ca sa parvina.
    ps: ti-am dat downvote
  • 0 (0 voturi)    
   cititi si aici (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:14)

   nelu [anonim] i-a raspuns lui L2

   http://flacaraiasului.info/local/circ-si-batai-de-strada-la-conferinta-tinuta-de-deputatul-oajdea/
 • +11 (13 voturi)    
  ... (Luni, 23 aprilie 2012, 12:41)

  John Doe [anonim]

  Parca are semnatura lui Caragiale :))))
 • +12 (14 voturi)    
  Romania (Luni, 23 aprilie 2012, 12:49)

  HP [utilizator]

  Comentariile sunt de prisos :))
 • +13 (13 voturi)    
  asta este politica in Romania (Luni, 23 aprilie 2012, 12:51)

  ion [anonim]

  din nefericire pentru noi asa se face politica in Romania. Nu avem scapare.
  Asta inseamana DDD, pacat ca oamenii sunt manipulati cu un rahat de televizor.
  • +13 (13 voturi)    
   E normal (Luni, 23 aprilie 2012, 13:26)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui ion

   Intr-o tara plina de cretini, trebuie sa fie si un partid pe masura...E destul de simplu..Chiar ma mir ca a aparut asa de tirziu
 • +14 (16 voturi)    
  Asa lider asa membri (Luni, 23 aprilie 2012, 12:51)

  tyty [anonim]

  Cu totii au nevoie de un consult psihiatric. Se pare ca incidenta bolilor psihice este in crestere alarmanta daca e sa luam in considerare statisticile ce dau PPDD cu peste 10 % optiuni de vot. Un personaj profund ratacit psihic DD dar dotat cu siretenia specifica hotului de buzunare incearca sa duca traditionala sa pacaleala la nivel national. Cum arata si "articolul" de mai sus un alt ratacit, agramat si bantuit de conspiratii (telefoane, camere, carduri, internet - scenariile clasice) s-a identificat deplin cu "idealurile" unor frustrati din PPDD. Poate chiar meritam un presedinte DD. Ca sa nu mai avem iluzii cine suntem !
 • +2 (4 voturi)    
  For real???? (Luni, 23 aprilie 2012, 12:53)

  Ioana [anonim]

  ii pe bune povestea asta????
  • +6 (8 voturi)    
   mda.... (Luni, 23 aprilie 2012, 13:24)

   test [anonim] i-a raspuns lui Ioana

   Citeste si proiectele personajului :))))))))))) Cam asa arata Romania!
 • +7 (13 voturi)    
  PP (Luni, 23 aprilie 2012, 13:02)

  Gabriel [anonim]

  Domnule Stelian,de la primele fraze ale articolului mi-am dat seama ca esti un caz pierdut.1.Ce om esti ca sa stai 2(doua)nopti pana tarziu ca sa asculti bazaconiile lui DD?! 2.Pentru a intra in politica in scopul de a face ceva pentru romani,cred ca ar trebui mai intai sa inveti mai bine gramatica(ortografia).3.Incearca sa concentrezi textul pe care doresti sa-l transmiti,pentru a ca ai un debit verbal care-l intrece cu mult pe cel al lui DD.Sau apuca-te de scris romane.E mai rentabil.GS jurist
 • +9 (9 voturi)    
  Nu te baga in troaca, pt ca te mananca porcii (Luni, 23 aprilie 2012, 13:07)

  marian [anonim]

  Nu pot sa spun decat ca e o experienta meritata. Sa alegi pe DD drept alternativa e mult mai rau decat sa stai linistita acasa si sa te scarpini pe undeva.
 • +10 (10 voturi)    
  un veritabil geniu (Luni, 23 aprilie 2012, 13:09)

  radu [anonim]

  Mi-am irosit aprox 15 min din viata pentru a citi documentele la care sunt postate linkuri. Tipul asta e genial. Daca sunteti stresati la servici va recomand sa cititi propunerile de proiecte :)
  • +10 (10 voturi)    
   VA ROG CITITI PROIECTELE (Luni, 23 aprilie 2012, 14:25)

   MIHAI [anonim] i-a raspuns lui radu

   Sunt dementiale!!!

   De mult nu am mai vazut asfel de aberatii, nu cred ca este real :)
 • +5 (5 voturi)    
  suprarealistii PPDD (Luni, 23 aprilie 2012, 13:24)

  alabala [anonim]

  asa vor pati toti, cu bun simt si care sant de buna credinta, care spera ca PPDD-OTV va castiga alegerile, pacalesc oamenii pentru ca n-au doctrina, n-au program, n-au cu ce mama, ei cauta fraieri pentru sedii cadou si oameni neplatiti sa le faca treba voluntar, este posibil ca DD sa nu dea niciun leu la acest partid....! Halal politica.
 • +1 (3 voturi)    
  Senzational, in direct OTV (Luni, 23 aprilie 2012, 13:27)

  SebyS [anonim]

  De la un partid al carui sef are o televiziune ce promoveaza senzationalul, exceptionalul sau "paranormalul" la ce sa te astepti ? La fel si de la membrii lor..
  Va mirati ca au 10% in sondaje ? Eu ma mir ca au atat de putin, avand in vedere la ce nivel de cultura (mai bine zis incultura) a ajuns poporul asta roman. Se vinde prostia, can-can-ul, barfa, sex-ul. Te uiti imprejur si numai asta vezi. Pana si don' capitan de tara a fost la OTV. Ce mai e de mirat ?
  Vai de capu` nostru.
  • 0 (0 voturi)    
   . (Marţi, 24 aprilie 2012, 3:55)

   bibishte [utilizator] i-a raspuns lui SebyS

   de fapt, se pare ca au mult mai mult de 10%
 • +4 (4 voturi)    
  Iasi, Stelica si PPD (Luni, 23 aprilie 2012, 14:05)

  bigbrother [anonim]

  Curata comedie, coane! Cert e faptul ca multi rataciti exista in Romanica noastra. Nefericirea face ca astfel de oameni sunt concetateni cu mine, in acelasi cartier si in aceasta locatie unde maretul om politic Daniel Oajdea si-a deschis cabinetul parlamentar.
  Oamenii acestia vor merge la vot si vor aduce procente unor partide care lupta cu "ciocoii". Oameni ca stelica, vor ridica Romania pe culmile civilizatiei! Amar de tara noastra, amar de dulcele targ al Iesilor, ce am ajuns. Toti incultii, toti agramatii, viseaza la functii de conducere!
  Am ramas consternat de ce a putut scrie omul acesta aici si e clar ca OTV-ul are un target bine definit in populatia tarii.
 • +5 (5 voturi)    
  Suprarealismul de fiecare zi (Luni, 23 aprilie 2012, 14:08)

  Florea Daniel [anonim]

  Nu e deloc suprarealist ce scrie aici, o relatare care incepe cu "am stat doua zile si m-am uitat la OTV" nu poate decat sa continue in aceeasi realitate subsumata actiunii initiale :)
  Sunt convins ca omul e bine intentionat, atata cat il duce mintea are pornirea de a incerca sa faca ceva, si aceea a fost calea/solutia la care a putut accede.
  Hai sa ne gandim la noi astialalti, non-suprarealisti si 'telectuali, care zambim superior DE PE MARGINE. Ce am face daca ar aparea cineva nou care sa incerce ceva? am face probabil la fel, am zambi superior DE PE MARGINE: "las' ca stim noi, n-are nici o sansa, e la fel ca ailalti",etc. si n-am face nimic. Daca ne place ceva dam LIKE-uri pe FaceBook. NU cred ca ajunge.
  Omul asta NU a gasit nici o solutie si a vrut sa fie activ -e adevarat ca a si avut parte de actiune :) -
  dar A INCERCAT ceva.
  Cred ca prea stam pe margine, comentam si ne vaicarim, ceea ce ne face intr-un fel responsabili / complici la ceea ce se intampla.
  E usor de dat vina pe altii, pana la urma toti suntem de vina pentru ce a ajuns tara asta.!
 • +5 (5 voturi)    
  Experienta (Luni, 23 aprilie 2012, 14:24)

  Dan [anonim]

  eu gasesc suprarealismul acestei stiri in prezenta ei pe hotnews si nu la ppdd.
 • +4 (4 voturi)    
  intrebare (Luni, 23 aprilie 2012, 15:48)

  ion romanu [anonim]

  Articolul este de nota 10, proiectul trebuie aprobat cu felicitarile de rigoare...., O singura intrebare, cei de l;a Socola oare n-au observat ca le-a plecat un pacient care s-a inscris in partidul lui DD si acum abereaza pe hotnews?
 • +2 (2 voturi)    
  Am reusit sa citesc 5 paragrafe (Luni, 23 aprilie 2012, 16:03)

  hsl [utilizator]

  ceea ce mi se pare mare realizare.
 • 0 (0 voturi)    
  Simona Man (Luni, 23 aprilie 2012, 16:41)

  eveline [anonim]

  De interes pentru toata lumea ar fi sa cunoasca mai bine presedinta partidului si anume pe ac simona man.De aici v-ati da seama, cu siguranta, si de ce fel de oameni sunt membri ai partidului si de ce este in stare acest partid daca poate sa sustina un asemenea presedinte.Astfel aceasta doamna, prin toate societatile pe care le-a manageriat sau in care a lucrat, a lasat datorii, este in executare silita de 4 banci comerciale, vi le enumar, daca este cazul, cu datorii fmari la bugetul de stat, cu datorii fmari la partenerii cu care a incheiat contracte comerciale.........Trageti, va rog, singuri concluziile.In timpul campaniei electorale toate acestea vor fi facute publice prin comunicate catre mass media
 • +3 (3 voturi)    
  Bre nea Stelica ... (Luni, 23 aprilie 2012, 19:09)

  D@N [utilizator]

  ... matale nu te-ai prins care e linia partidului dupa care tanjesti?
  Pai ti-au scapat urmatoarele:
  1/ Orice iesean care se va prezenta la vot va primi 20.000 EUR daca partidul lui DD va castiga alegerile (las-o asa, vaga si nu specifica care alegeri trebuie castigate)
  2/ Toti ciocoii vor fi executati pe stadioane in prima zi de mandat (vezi mai sus, las-o in aer, nu specifica care mandat). Si ai grija cum definesti cuvantul "ciocoi", sa nu cumva sa intre si DD sub incidenta
  3/ Toate creditele bancare ale iesenilor vor fi anulate. Evident, nu spune ca se vor anula dupa ce oamenii vor rambursa anticipat creditele.

  Mai sunt si alte concepte demne de un partid asa de mare dar le trimit direct la idolul tau, DD. Iti spun doar doua idei:
  1/ vom declara razboi americanilor si rusilor in acelasi timp. Ei se vor certa care sa atace primii si pana la urma se vor bate intre ei. Din tot taraboiul asta noi ne alegem cu pozitia istorica de a fi pornit al treilea razboi mondial. Iti dai seama ca in toate cartile de istorie din lume se va scrie ca al treilea razboi mondial a fost pornit de noi, sub conducerea lui DD.
  2/ Firmele private vor fi interzise prin lege. Exceptie vor face numai televiziunile care vor putea emite dintro garsoniera. Si musai sa fie si in faliment.
  Restul chiar ca nu le mai scriu, acum trebuie sa fug sa-mi iau Rudotelu' ...
 • -1 (1 vot)    
  Articole roman (Marţi, 24 aprilie 2012, 0:02)

  MalaEducacion [utilizator]

  Domnilor bloggeri, daca aveti de gand sa scrieti articole roman faceti si voi bine si scrieti si un rezumat in deschidere, doar nu va imaginati ca toata lumea are rabdare sa va citeasca numeroasele randuri, care si asa nu sunt foarte usor de urmarit (din cauza stilului probabil).
 • 0 (0 voturi)    
  abuzul politiei este de neacceptat (Marţi, 24 aprilie 2012, 12:21)

  libertate responsabilitate [utilizator]

  asta e partidul care se apropie de 20% in sondaje? ahahahahahahah.
  mi se pare mult mai grav abuzul politistilor. desi comportamentul acestora este cunoscut nimeni nu are curajul sa ii infrunte. "siguranta si incredere" este o gluma. bataie de joc intr-un asa zis stat de drept european care respecta drepturile omului.
 • 0 (0 voturi)    
  invidia (Miercuri, 25 aprilie 2012, 11:37)

  houjo [anonim]

  Stirneste si reacti de acest gen,,,,,faceti si voi ca dan daca va credeti asa intelectuoali ,,faceti o televiziune cu profit un partid cu popularitate si pe urma sa vad ce stiti si voi sa faceti .Pina atunci va ramine sa va exprimati idei preconcepute si cu iz de invidie .A devarul doare ,,,,,oricum voi stiti ce inseamna doctrinele politice ,pdl,usl,udmr,unpr ...Poate ii intrebati si pe ei cite comisioane si-au luoat cind au vindut petromul,gazele,cuprul,rosia montana si fabricile care au alungat mil.de romani in afara granitelor...oare ce doctrina o fi asta pe linga ceea a lui ppdd,,Cred ca toti meritam o sansa in viata indiferent de aparente,,dar stiu sigur ceea fost ,,,Deci! mergeti la vot daca aveti o speranta ,,,si nu judecati preconceput, fiti realisti si judecati dupa teoria relativitati !
 • 0 (0 voturi)    
  naivul de mine .. (Miercuri, 25 aprilie 2012, 11:38)

  Stelian [anonim]

  Cand am citit ce relateaza despre mine domnul ziarist ziarist Alexandru MARCU http://flacaraiasului.info/local/circ-si-batai-de-strada-la-conferinta-tinuta-de-deputatul-oajdea/
  am inteles ca minciuna este unealta de lucru a politicii romanesti!
  Sunt acuzat ca sunt spion infiltrat de PSD ... insa este neglijata alta banuiala evidenta de agenti sub acoperire: faptul ca Daniel Oajdea este recent venit din PD, iar pe primele locuri ai celor care au castigat candidatura la alegeri locale din partea PP-DD Iasi, sunt fosti membri PD si PSD.
  Acuma descopar pe propria piele care este treaba cu politica romaneasca. Este multa minciuna, ura si primitivism! Sunt multumit ca am incercat sa imi fac datoria civica de a ma implica, asa cu puterile mele putine care le am. Ma simt vinovat ca nu m-am implicat mai demult! Nu m-am asteptat ca mizeria politica sa fie asa de mare!
  Citez niste vorbe care m-au inspirat:
  - filozoful libanez Khalil Gibran (1883-1931): "Nu intreba ce poate face tara pentru tine, ci intreaba
  ce poti face tu pentru ea"
  - Mahatma Gandh (1869-1948): "Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!"
 • 0 (0 voturi)    
  castiga cine trebuie (Marţi, 1 mai 2012, 13:26)

  Steli [anonim]

  Dovada ca Oajdea a masluit "concursul" de hartii (proiecte) este faptul ca au castigat oamenii lui pe primele locuri,
  http://stelici.ro/ppddiasi/doc/concurs_consilieri_locali_proba_orala_rezultate_finale.pdf
  Pe primul loc este Boca Florin, venit din PD impreuna cu Oajdea,
  pe locul 2 este Agrigoroaiei Ionel, venit si el impreuna cu Oajdea din PD,
  Agrigoroaiei Ionel este acuma consilier local la primarie, vezi http://www.primaria-iasi.ro/content.aspx?item=1609&lang=RO
  Acesta a fost si membru PSD, si dupa ce a migrat la PD, a primit nenumarate advertismente din partea
  celor de la PD pentru ca ii tradeaza si voteaza impreuna cu cei de la PSD (adica se comporta ca un spion sub acoperire).
  Am auzit ca si Daniel Oajdea, cand a fost consilier local din partea PD in perioada 2004-2008 s-a comportat tot ca Agrigoroaiei.
  Pe locul 3 la candidati este Preda Anca, este o apropiata a lui Agrigoroaiei Ionel (o barfa spune ca i-ar fi mai mult decat "apropiata")
 • 0 (0 voturi)    
  PROPUNERE (Sâmbătă, 12 mai 2012, 11:16)

  alintm [anonim]

  Propun saramaneti asa cum sunteti , cel mai murdar si sarac oras din europa si sa va manance copiii cainii vagabonzi, votati aceleasi persoane ca si pana acum.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by