"Deschide-ti mintea", noul album al formatiei Timpuri Noi, va fi lansat pe 10 mai, in Club A, informeaza organizatorii. Concertul va incepe la ora 22:00, iar in deschidere va canta formatia Blue Pulse. Evenimentul va beneficia si de invitati surpriza.

Timpuri Noi 4Foto: Alexandra Voicu / HotNews.ro

Timpuri Noi a fost infiintata in 1983, Adrian Plesca (Artanu) si Dan Iliescu fiind considerati membri fondatori. Trupa s-a despartit in 2001, pentru a se reuni in 2005. In aceasta perioada, Artanu a activat in celebra formatie Partizan, iar Dan Iliescu a pus bazele formatiei ZIDD.

In 2010, Artanu a parasit din nou trupa, pentru a se dedica proiectului Partizan. In ultimii doi ani, Timpuri Noi l-a avut ca solist pe Tica Alexe (fost membru in Sfinx Experience si Sfera).

Timpuri Noi inseamna in prezent Dan Iliescu, care, dupa ce vreme de citeva decenii a fost cunoscut de public in postura de chitarist si compozitor, si-a asumat si rolul de vocal, continuand misiunea muzicala a trupei. Alaturi de Dan se vor afla pe scena Felix Sfura (tobe, backing) si Sabin Penea (bass, vioara, backing).

Albumul "Deschide-ti mintea" contine piese care descriu realitatile care nu ne convin, mesajul social este puternic, ironia este omniprezenta.

Discografie Timpuri Noi: Timpuri Noi, Unplugged, De regiune superior, Basca Abundentei, Back In Business.

Concertul de lansare al discului "Deschide-ti mintea" ii va avea in deschidere pe cei de la Blue Pulse, o trupa cu medie de varsta mai mica decat varsta muzicala Timpuri Noi. Intrarea costa 10 lei. Un eveniment MHO Music.