Recomandarile HotNews.ro pentru saptamana aceasta: Salonul International de Cafea, Ziua Portilor Deschise la mai multe case memoriale din Bucuresti, lansarea primului manual de Social Media din Romania, targul V for Vintage, expozitia Cosmobeauty, Festivalul International EUROPAFest, Street Heroes Spring Break (festival de cultura urbana), Festivalul Filmului European, Stagiunea Muzicala Estivala, seri "Beatles in Rock" (cu Liverpool si Echo), unplugged Coma si Pistol cu Capse, spectacol Alina Manole (Dragoste in 3).

Street HeroesFoto: HotNews / Dan Popescu

In perioada 4-5 mai se desfasoara, in Parcul Tineretului, cel mai mare festival de cultura urbana din Romania, Street Heroes.

In perioada 4-6 mai, la Sala Palatului, se desfasoara expozitia Cosmobeauty - tratamente cosmetice de infrumusetare la remodelare corporala, makeup, coafura si designul unghiilor.

In perioada 4-9 mai se desfasoara Festivalul International EUROPAFest.

In perioada 4-14 mai puteti vizita, la MNAC, expozitia Second Life in comunism.

Pana pe 5 mai puteti vizita, la Romexpo, Salonul International de Cafea.

In perioada 5-6 mai se desfasoara, la Top Tenis Arena, Turneul Amatur 2012 la tenis de masa.

Pe 5-6 mai, V for VINTAGE propune un exercitiu de imaginatie pe tema La Dolce Vita, la Sala Dalles.

In perioada 5 mai-30 septembrie se desfasoara Stagiunea Muzicala Estivala. Pe 5 mai concerteaza Angely's, iar pe 6 mai - Trompeten Echo (11-13, Gradina Cismigiu).

Pana pe 6 mai, in Parcul Tineretului, se desfasoara Festivalul de bere bavareza. Din program: concerte Proconsul, Leo Iorga & Pacifica, Pasarea Colibri si Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers.

Pana pe 13 mai se desfasoara, la Cinema Studio si Cinemateca Eforie, a XVI-a editie a Festivalului Filmului European.

Pana pe 13 mai puteti vizita, la MTR, expozitia Bisericile Muzeului Taranului (expozitie de fotografie).

Pana pe 14 mai, la Muzeul Taranului Roman (sala Acvariu), puteti vizita expozitia artistilor Christian Paraschiv si Cristi Gaspar - "UN ANIMAL POLITIC".

Pana pe 28 mai puteti vizita, la Libraria engleza Anthony Frost (Calea Victoriei 45), expozitia de fotografie urbana La fata locului. Bucuresti. Cotidian si efemer in 48 de pasi.

Pana pe 3 iunie, la Sala Irina Nicolau a Muzeului Taranului, poate fi vizitata expozitia Muzeul Copilariei - Lumea mica a celui mic.

Pana pe 7 iulie se desfasoara editia I a Festivalului "Sergiu Celibidache 100".

Vineri, 4 mai

Sambata, 5 mai

Duminica, 6 mai