Recomandarile HotNews.ro pentru saptamana aceasta: Marin Moraru si Iurie Darie pe Aleea Celebritatilor, Cafeneaua Critica (invitat Mircea Florian), Bucharest Streetball Weekend, City Bike la Paparazzi, Interpretari fiziologice ale alchimiei, Lacul Lebedelor, concert Tudor Gheorghe, vernisaj performance Padurea de Sunete (noise si dramba), spectacolul "Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt" (de Matei Visniec), conferinta-spectacol de Mentalism, interviuri si inregistrari cu Sergiu Celibidache, Balul Bucurestiului Interbelic, concert Travka (aniversare 10 ani).

Sergiu CelibidacheFoto: sergiu-celibidache.ro

In perioada 24-27 mai se desfasoara Bucharest Streetball Weekend 2012.

In perioada 25-27 mai se desfasoara Targ Piata Taraneasca si Mester(Esti)! la Muzeul Taranului Roman.

In perioada 26-27 mai va avea loc cea de-a sasea editie a Otaku Festival, gazduita de Universitatea Romano-Americana.

Pana pe 26 mai, in Pasajul Universitatii, se desfasoara a XV-a editie a Salonului National de Fotografie Turistica.

Pana pe 27 mai se desfasoara Saptamana Internationala a Muzicii Noi.

Pana pe 27 mai puteti vizita expozitia Arta cositorului in colectiile Muzeului National de Arta al Romaniei.

Pana pe 27 mai se desfasoara, la Libraria Carturesti, o serie de Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale (pentru copii intre 6 si 13 ani).

Pana pe 28 mai puteti vizita, la Libraria engleza Anthony Frost (Calea Victoriei 45), expozitia de fotografie urbana La fata locului. Bucuresti. Cotidian si efemer in 48 de pasi.

Pana pe 3 iunie, la Sala Irina Nicolau a Muzeului Taranului, poate fi vizitata expozitia Muzeul Copilariei - Lumea mica a celui mic.

Pana pe 9 iunie se desfasoara Festivalul "Luna Bucurestilor" 2012. In aceasta perioada puteti vedea, in cadrul evenimentului, o Expozitie de carti si afise din interbelic (in Sala de protocol a Cercului Militar National).

Pana pe 10 iunie puteti vizita, la Palatul Sutu, intre orele 10-18:00 (luni inchis), expozitia Instrumente medievale de tortura.

Pana pe 7 iulie se desfasoara editia I a Festivalului "Sergiu Celibidache 100".

Pana pe 30 septembrie se desfasoara Stagiunea Muzicala Estivala. Pe 5 mai concerteaza Angely's, iar pe 6 mai - Trompeten Echo (11-13, Gradina Cismigiu).

Luni, 21 mai

Marti, 22 mai

Miercuri, 23 mai

Joi, 24 mai

Vineri, 25 mai

Sambata, 26 mai

Duminica, 27 mai