Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: conferintele TNB (Ion Vianu: Carl Gustav Jung, un ganditor al rascrucilor), Skirtbike 2012 (plimbarea pe biciclete a fetelor imbracate in fuste si rochii), Bucharest Streetball Weekend, Noaptea Alba a Galeriilor, Targ Piata Taraneasca si Mester(Esti), Otaku Festival, Saptamana Internationala a Muzicii Noi, un spectacol ce are la baza o cercetare in Valea Jiului, concerte Jose Carreras, Alternosfera, Pink Martini, Trei Parale.

Noaptea Alba a GaleriilorFoto: Agerpres

In perioada 24-27 mai se desfasoara Florshow Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti - Bd. Marasti nr. 59 si in zona centrala a Parcului Herastrau (Expoflora).

In perioada 24-27 mai se desfasoara Bucharest Streetball Weekend 2012.

In perioada 25 - 30 mai, la Cinemateca Romana, se desfasoara cea de-a VI-a editie a Festivalului Filmului Japonez.

In perioada 25-27 mai se desfasoara Targ Piata Taraneasca si Mester(Esti)! la Muzeul Taranului Roman.

In perioada 25-27 mai, in Cupola Romexpo, se desfasoara Targul Ghidul Miresei.

In perioada 26-27 mai va avea loc cea de-a sasea editie a Otaku Festival, gazduita de Universitatea Romano-Americana.

Pana pe 26 mai, in Pasajul Universitatii, se desfasoara a XV-a editie a Salonului National de Fotografie Turistica.

Pana pe 27 mai se desfasoara Saptamana Internationala a Muzicii Noi.

Pana pe 27 mai puteti vizita expozitia Arta cositorului in colectiile Muzeului National de Arta al Romaniei.

Pana pe 27 mai se desfasoara, la Libraria Carturesti, o serie de Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale (pentru copii intre 6 si 13 ani).

Pana pe 28 mai puteti vizita, la Libraria engleza Anthony Frost (Calea Victoriei 45), expozitia de fotografie urbana La fata locului. Bucuresti. Cotidian si efemer in 48 de pasi.

Pana pe 3 iunie, la Sala Irina Nicolau a Muzeului Taranului, poate fi vizitata expozitia Muzeul Copilariei - Lumea mica a celui mic.

Pana pe 9 iunie se desfasoara Festivalul "Luna Bucurestilor" 2012. In aceasta perioada puteti vedea, in cadrul evenimentului, o Expozitie de carti si afise din interbelic (in Sala de protocol a Cercului Militar National).

Pana pe 10 iunie puteti vizita, la Palatul Sutu, intre orele 10-18:00 (luni inchis), expozitia Instrumente medievale de tortura.

Pana pe 7 iulie se desfasoara editia I a Festivalului "Sergiu Celibidache 100".

Pana pe 30 septembrie se desfasoara Stagiunea Muzicala Estivala. Pe 5 mai concerteaza Angely's, iar pe 6 mai - Trompeten Echo (11-13, Gradina Cismigiu).

Vineri, 25 mai

Sambata, 26 mai

Duminica, 27 mai