Formatia Linkin Park va concerta in Bucuresti pe 6 iunie, la Romexpo. Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30, iar concertul va incepe de la ora 19.00, cu Zdob si Zdub in deschidere, informeaza organizatorii. Lucrarile de amenajare incep pe 1 iunie.

harta RomexpoFoto: Events

Pregatirile au intrat in linie dreapta pentru primul concert al americanilor de la Linkin Park in Romania. Lucrarile de amenajare din parcarea A de la Romexpo incep pe 1 iunie. 16 camioane vor transporta scena, back-line-ul si sistemul de sonorizare. Cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultima generatie, ultra-performant, care nu se gaseste in Romania, si este adus special pentru ei din Republica Ceha.

Scena pe care vor urca Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon masoara peste 400 m2, cu o inaltime de 14 m. Peste 500 de oameni (staff local si strain) vor participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Show-ul dispune de o productie impresionanta si efecte de lumini spectaculoase.

Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30, iar concertul va incepe de la ora 19.00, cu Zdob si Zdub in deschidere.

Cum se ajunge la Romexpo:

  • metrou - Statia Aviatorilor
  • liniile RATB 31, 331 sau 335
  • linia RATB N113, pe ruta Piata Unirii - Piata Presei Libere (dupa 23:00)
  • autoturism personal

Pentru cei care aleg varianta autoturism personal, Romexpo asigura parcare contra-plata (10 lei pentru toata durata desfasurarii concertului, in parcarile B si C).

Accesul in parcarea A a Romexpo se va face prin Bulevardul Marasti, prin doua puncte (primul pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si Gazon B, al doilea pentru cei cu locuri in Golden Ring si Tribune).

In ziua concertului, peste 200 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului. Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, este recomandata folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele este strict interzis in incinta Romexpo. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

Biletele sunt disponibile la preturile de 130 lei – Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.