Aflata pentru a doua ora in Romania, formatia Slayer a sustinut pe 4 iunie un concert la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere au cantat Avatar si H8.

Foto:

Arenele Romane au gazduit luni seara unul dintre cele mai asteptate show-uri de thrash metal din Romania. Conform organizatorilor, la eveniment au participat aproximativ 5000 de fani. Concertul Slayer a fost cel de-al doilea eveniment de "incalzire" pentru editia din acest an a festivalului B'estfest Summer Camp ce se va desfasura in perioada 6-8 iulie.

Primul concert a inceput in jurul orei 19:00, cu show-ul celor de la Avatar, urmat la ora 20:00 de prestatia trupei H8. Tom Arya, Kerry King, Dave Lombardo au urcat pe scena putin dupa ora 21:00, fiind acompaniati de Gary Holt, chitaristul trupei Exodus.

Au fost interpretate melodii ca "World Painted Blood", "Psychopathy Red", "War Ensamble", "Die by the Sword", "Chemical Warfare", "Hate WorldWide", "Mandatory Suicide", "Altar of Sacrifice", "Jesus Saves", "Post Mortem", "Spirit in Black", "Dead Skin Mask" si "Angel of Death". Spectacolul a durat aproape o ora si jumatate, publicul avand parte si de un bis pe parcursul caruia au fost cantate doua dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Slayer: "South of Heaven" si "Raining Blood".

Dupa concertul din Bucuresti, membrii Slayer s-au aratat foarte incantati de experienta lor in Romania si au declarat ca sunt dispusi sa revina oricand, pentru ca "publicul roman este pur si simplu fantastic!". Slayer isi continua turneul prin Europa pana pe 22 iunie, dupa care se va reintoarce in Statele Unite pentru o noua serie de concerte.