Cunoscut pentru melodia "I Want To Know What Love Is" (interpretata pe vremea cand era membru Foreigner), Lou Gramm va concerta in Capitala pe 5 iulie, la Arenele Romane, informeaza organizatorii.

Lou Gramm (Foreigner)bFoto: Len DeLessio

Lou Gramm, vocea The Foreigner, a trecut prin momente cumplite in urma cu cativa ani. In 1997, Gramm a fost diagnosticat cu un tip rar de tumoare pe creier. O tumora benigna, care a necesitat insa o interventie chirurgicala complexa, iar eliminarea acesteia nu a amenintat doar cariera cantaretului, ci si viata lui. Lou insa a supravietuit si a continuat sa cante.

"Operatia mi-a afectat modul in care traiesc, in general. Cand treci prin asa ceva si supravietuiesti, te uiti la viata diferit. Ajungi sa apreciezi fiecare moment in moduri noi. Ceea ce a fost interesant a fost ca medicii nu erau siguri ca as putea sa mai creez, deoarece credeau ca o parte a creierului care permite creativitatea a fost distrusa. Nimeni nu a stiut care vor fi efectele post-operatorii pana nu m-am asezat si am incercat sa fac ceva. Din fericire, nu era cazul. Cand am realizat ca puteam sa fac muzica, am inceput sa-mi abordez cariera dintr-o cu totul alta perspectiva. Din acel moment am pus in creatiile mele muzicale ceva ce nu existase niciodata, le-am oferit un alt sens”, marturisea artistul in cadrul unui interviu.

Printre melodiile pentru care este recunoscut Lou Gramm se afla "Cold as Ice", "Waiting for a Girl Like You", "I Want to Know What Love Is" si "Midnight Blue".

Citeste mai multe pe site-ul artistului.

Biletele pentru concertul Lou Gramm din 5 iulie au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 60 si 200 RON si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.