In articolul precedent promisesem ca voi continua povestirea despre Alsacia. Ce nu am apucat sa mentionez nici in primul articol este ca in mai toate localitatile din zonele turistice exista un office du tourisme de unde iti poti procura harti ale zonei, pliante despre diferite obiective turistice, si primi sfaturi de la un angajat. In acelasi timp, daca vizitezi un muzeu, sau intri intr-un hotel, gasesti pliante de la toate obiectivele turistice din zona, cu alte cuvinte se promoveaza reciproc. Excursia noastra in Alsacia a fost planuita sa urmeze partial calea vinului, nu pentru ca suntem mari bautori de vin ci pentru ca frumusetea peisajelor si a satucelor care si-au pastrat aerul medieval, scrie lloopp, pe blogul La coltu' strazii.

Vazusem cu 2 ani inainte o mostra, si anume Quartier de la Petite France din Strasbourg, ne-a placut, si ne-am dorit ceva mai mult. In hotelul din Colmar unde ne-am cazat am gasit pliante pentru doua obiective noi pe care nu le vizasem initial.

Ziua a inceput cu un mic dejun consistent si rapid, ne-am urcat in masina si ne-am oprit in Colmar fix langa La Petite Venise.

Citeste restul articolului si comenteaza pe La coltu' strazii