​Cunoscuta pentru melodii ca “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance” si “Mon amour”, BZN ("trupa fara nume") revine in Romania pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitala, informeaza organizatorii. Biletele au preturi cuprinse intre 50 de lei si 300 de lei.

BZNFoto: Project Events

BZN este prescurtarea de la Band Zonder Naam (“trupa fara nume”). Artistii si-au inceput cariera in anii '60, genul promovat de acestia fiind pop-rock, cu influente britanice. Formula de start s-a mai schimbat intre timp, la fel si stilurile abordate.

In prezent, vocea formatiei este reprezentata de Annie Schilder si Jan Keiser.

BZN se poate lauda cu o cariera de peste 40 de ani, 40 de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea. Numele lor a stat mult timp in topurile muzicale alaturi de Beatles, ABBA, Rolling Stones si altii.

Mai multe despre BZN gasiti pe site-ul trupei.

Concertul formatiei BZN in Romania va avea loc pe 28 octombrie, la Sala Palatului. Evenimentul este organizat de Project Events.

Biletele pot fi cumparate de la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

Preturile tichetelor:

  • 300 lei: categoria VIP
  • 250 lei: categoria 1
  • 200 lei: categoria 2
  • 150 lei: categoria 3
  • 100 lei: categoria 4
  • 50 lei: categoria 5