NauticLife in parteneriat cu Life Harbour si Beneteau, cel mai mare producator mondial de ambarcatiuni cu vele din lume va organiza cea de-a treia editie a Regattei Beneteau - NauticLife. Evenimentul se va desfasura in perioada 13-15 iulie, iar toata logistica cursei va fi coordonata din Marina Limanu Life Harbour - cea mai mare marina privata din Romania.

Regatta NauticLife 2011Foto: NauticLife

In cadrul cursei din acest an vor participa cca 20 de ambarcatiuni romanesti, o parte dintre acestea fiind marca Beneteau, dar si alte marci cunoscute din lumea yahtingului. Potrivit organizatorilor, activitatea de arbitraj si jurizare a competitiei va fi asigurata de autoritatea suprema in domeniu - Federatia Romana de Yachting.

"Suntem mandri ca reusim sa organizam Regatta Beneteau - NauticLife al treilea an consecutiv si ne dorim ca evenimentul sa devina un reper important al miscarii de yachting din Romania. Vom continua sa sustinem aceasta competitie cu regularitate, iar de anul viitor intentionam sa invitam la aceasta competitie si echipaje din tarile riverane ale Marii Negre si Marii Mediterane", a declarat Octavian Firu, Director General NauticLife.

Regatta Beneteau - NauticLife este o competitie nationala care se adreseaza pasionatilor si celor care practica yachtingul aceasta fiind deschisa tuturor posesorilor de ambarcatiuni.

Programul REGATTA BENETEAU - NAUTICLIFE

13 iulie, intre orele 12.00 - 22.30, la Secretariatul Regattei se va face inscrierea ambarcatiunilor precum si inspectia ambarcatiunilor.

La ora 20.00 este programata sedinta tehnica cu skipper - ii ambarcatiunilor.

14 iulie, incepand cu ora 10.30, este programata cursa costiera Mangalia - Vama Veche - Mangalia. La ora 19:00 va avea loc masa festiva in cadrul Marinei Limanu - Life Harbour.

15 iulie, incepand cu ora 10.30, sunt programate doua curse inshore, pe un traseu marcat cu balize. La ora 16.00 va avea loc comunicarea clasamentului si festivitatea de premiere.