Cea de-a doua jumatate a saptamanii 16-22 iulie vine cu o serie de evenimente pentru cei mici, pentru tineri, pentru adulti, pentru iubitorii de arta urbana sau clasica, de muzica usoara romaneasca, jazz, folk sau rock. Desfasurat in Piata Sf. Anton din Centrul Istoric (langa Hanul lui Manuc), evenimentul Poiana Urbana propune concerte Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Omul cu Sobolani si Emeric Set. Intrarea este libera.

HotNews.roFoto: Hotnews

De joi pana duminica, de la orele 17, respectiv 19, Opera Comica pentru Copii pune in scena spectacolul "Cenusareasa". Apoi, incalzirea se face in pasi de step sau street dance, dupa preferinte, iar seara de duminica este invaluita in misterele spectacolului de magie.

Ozana Barabancea, artista a Operei Nationale, recunoscuta in intreaga lume, pentru show-urile de jazz, music hall si cabaret, urca pe scena din Poiana Urbana, joi, la orele 21:00.

Avand in vedere numeroasele participari la festivaluri nationale si internationale ale trupei Omul cu Sobolani, veteranii muzicii alternative nu pot lipsi din Poiana Urbana, asadar, isi fac aparitia vineri seara, continuand sarbatorirea celor 15 ani impliniti vara aceasta.

Urmeaza sambata, la 21:30, concertul Emeric Set, trupa in componenta careia intra artistul Emeric Imre, o adevarata legenda a folk-ului, care a debutat, in septembrie 1984, la Cluj.

Finalul de saptamana este marcat de un nume important al muzicii usoare: Marcel Pavel va urca pe scena din Poiana Urbana duminica, orele 21:15.

Proiectul "Poiana Urbana" se desfasoara in perioada 9 iunie-30 septembrie 2012, in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei. Organizator: Primaria Municipiului Bucuresti.