Recomandarile HotNews.ro pentru saptamana aceasta: "Cinema in aer liber", "Cu bastonul prin Bucuresti", "Istoria Religiilor: Mituri, Vise si Mistere", "Cupluri celebre, dincolo de mit", dezbaterea "Statul de drept si adversarii lui", conferinta "The Rule of Law and its Enemies", Campionat de Sah pentru amatori, o seara cu esraj exotic si parfum balcanic, Erotopoetica.

cinema in aer liberFoto: Hotnews

Incepand din acest weekend si pana pe 15 august, intre orele 19:00 si 23:00, puteti vizita Casuta cu povesti Humanitas din Poiana Urbana (Piata Sf. Anton, Centrul Vechi), unde gasiti reduceri de 20% pentru carti si 40% pentru audiobookuri.

In perioada 24-29 iulie, in fiecare seara, incepand cu ora 21:30, in Centrul Vechi, Piata Sf. Anton, langa Hanul lui Manuc din Bucuresti, bucurestenii se pot bucura de conceptul "Cinema in aer Liber".

Bucurestenii si turistii pot participa, incepand de sambata, 28 iulie, la cea de-a treia editie a proiectului "Cu bastonul prin Bucuresti", in care oamenii sunt invitati sa descopere Capitala pas cu pas.

In perioada 28-29 iulie se desfasoara BattleKon - a 3-a editie a conventiei anuale dedicate fanilor de "fighting games".

In acest weekend, bucurestenii au acces la Cinema in aer liber - Proiectii de film.

Tot in weekend, puteti vizita GreenFair editia 48, la Green Hours.

Pana pe 25 august puteti vizita, la Muzeul National de Istorie, "Tetraevanghelul Ieromonahului Spiridon. Un minunat manuscris din vremea lui Stefan cel Mare".

Luni, 23 iulie

Marti, 24 iulie

Miercuri, 25 iulie

  • Voyage, voyage: Provence - Libraria Bastilia - 19:00 - Piata Romana 5 - Cu Nadine Vladescu. Calatori invitati: Radu Naum si Catalin Stefanescu.

Joi, 26 iulie

Vineri, 27 iulie

Sambata, 28 iulie

Duminica, 29 iulie