​​Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: deschiderea terasei Humanitas Kretzulescu, Poiana Urbana, "Cu bastonul prin Bucuresti", BattleKon (a 3-a editie a conventiei anuale dedicate fanilor de "fighting games"), Green Fair, "Tetraevanghelul Ieromonahului Spiridon. Un minunat manuscris din vremea lui Stefan cel Mare", Duo Cell'Arpa "PLUGGED".

Prin orasFoto: Agerpres

Incepand din acest weekend, bucurestenii pot vizita Terasa Humanitas Kretzulescu, una din putinele terase de pe Calea Victoriei, in vecinatatea bisericii vechi si a muzeului de arta.

Incepand din acest weekend si pana pe 15 august, intre orele 19:00 si 23:00, puteti vizita Casuta cu povesti Humanitas din Poiana Urbana (Piata Sf. Anton, Centrul Vechi), unde gasiti reduceri de 20% pentru carti si 40% pentru audiobookuri.

In perioada 24-29 iulie, in fiecare seara, incepand cu ora 21:30, in Centrul Vechi, Piata Sf. Anton, langa Hanul lui Manuc din Bucuresti, bucurestenii se pot bucura de conceptul "Cinema in aer Liber".

Bucurestenii si turistii pot participa, incepand de sambata, 28 iulie, la cea de-a treia editie a proiectului "Cu bastonul prin Bucuresti", in care oamenii sunt invitati sa descopere Capitala pas cu pas.

In perioada 28-29 iulie se desfasoara BattleKon - a 3-a editie a conventiei anuale dedicate fanilor de "fighting games".

In acest weekend, bucurestenii au acces la Cinema in aer liber - Proiectii de film.

Tot in weekend, puteti vizita GreenFair editia 48, la Green Hours.

Pana pe 25 august puteti vizita, la Muzeul National de Istorie, "Tetraevanghelul Ieromonahului Spiridon. Un minunat manuscris din vremea lui Stefan cel Mare".

Vineri, 27 iulie

Sambata, 28 iulie

Duminica, 29 iulie