​Programat initial pe Arena Nationala, concertul Lady Gaga va avea loc in Piata Constitutiei, pe 16 august, informeaza organizatorii. Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona (programat cu doar cateva zile inainte de concert).

Lady GagaFoto: myspace.com/ladygaga

Set-up-ul evenimentului va include locuri in tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala si renumerotate corespunzator. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai apoape de scena, avand o vizibilitate optima. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.

Noul amplasament va permite ca incepand de maine, 31 iulie, sa fie disponibila o noua categorie de bilete, in picioare - "Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe data de 6 august, 90 de lei pana pe 15 august inclusiv, si 110 lei in ziua evenimentului, la intrare.

Detalii si informatii despre bilete si renumerotarile pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro. Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, evenimentul fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank si Ciuc Premium.