​Biletele pentru spectacolul Roger Waters - The Wall de anul viitor se pun în vânzare de vineri pe www.MyTicket.ro, la preturi cuprinse între 135 și 950 de lei. Reprezentantii Emagic, organizatorii evenimentului în România, au precizat ca zidul ce va fi in backgroundul scenei si va fi daramat la finalul spectacolului va avea 150 de metri latime si 12 metri inaltime, fiind cea mai mare suprafata de proiectie din cadrul unui turneu mondial.

Schema zonei de concertFoto: Emagic

Preturi bilete

- Gazon B - 135 lei

- Gazon A - 180 lei

- Golden Ring - 280 lei

- Tribuna Premium - 595 lei

- Diamond seats - 950 lei

„Dupa ce am anuntat concertul de la Bucuresti, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente coplesiti de mesaje. Romanii au inceput sa devina consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul sa aducem cele mai mari productii si in tara noastra. Intregul concept The Wall este absolut fenomenal, echipa care se ocupa de acest show colaborand de-a lungul timpului cu artisti precum U2, The Rolling Stones, Madonna sau Muse! Dincolo de muzica ce a consacrat Pink Floyd, trebuie sa ne asteptam la o adevarata experienta multi-dimensionala, la o scenografie iesita din comun, la vizualuri, efecte speciale si pirotehnice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

The Wall surprinde nu doar prin dimensiunile impresionante ale productiei, ci si prin doborarea unor recorduri de audienta, in cadrul turneului din America de Sud de anul acesta show-ul desfasurandu-se pe 15 stadioane cu un total de peste 750.000 de fani prezenti. O alta premiera din cadrul turneului precedent l-au reprezentat cele 9 concerte sold-out de pe stadionul River Plate din Buenos Aires, depasindu-se astfel recordul anterior de 5 show-uri consecutive sustinute cu casa inchisa, detinut de The Rolling Stones.

Turneul 'The Wall" va fi reluat in Europa in vara anului urmator, iar concertul de la Bucuresti va avea loc pe 28 august. in Piata Constitutiei.