Organizatorii concertului Seal, ce ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta seara la Sala Palatului din Bucuresti, au anuntat ca evenimentul este anulat. Reprezentantii organizatorilor precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca "artistul si echipa sa de productie au refuzat sa sustina spectacolul, invocand motive tehnice nesustinute de realitate."Pentru concert au fost vandute 2000 de bilete, sala avand o capacitate de peste 5000 de locuri.

SealFoto: seal.com

"Am asigurat artistului intreg necesarul tehnic, am construit pe scena o structura care poate sustine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispozitia lui Seal, scena este pregatita pentru ca productia lui Seal sa inceapa montajul. Avand in vedere ca timpul este scurt, am pus la dispozitie un numar dublu de tehnicieni (40 de persoane). Cateringul si camerele din backstage sunt pregatite. Mai mult, onorariul a fost platit, la fel si camerele de hotel, drept urmare consideram ca spectacolul poate avea loc in aceasta seara. Totul era gata de la ora 12.00, productia lui Seal avand nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, productia lui Seal refuza sa mearga mai departe cu evenimentul, invocand motive ce tin de siguranta" - a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alaturi de East European Events.

Sala Palatului a gazduit, de-a, lungul anilor, sute de spectacole a caror productie a necesitat montarea unor efecte si instalatii mai mari decat cele presupuse de concertul Seal.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperata de la punctele de vanzare Eventim de unde au fost achizitionate, incepand de maine, 28 noiembrie.