Ziua indragostitilor e pe 14 februarie, dar cautarile pentru descoperirea celui mai romantic cadou incep mult mai devreme. Cateva targuri de cadouri de Sf. Valentin ce vor avea loc in aceasta perioada vin cu o oferta generoasa de la dulciuri la bijuterii placate cu aur, podoabe handmade ale artistilor plastici, parfumuri sau inimioare din tot felul de materiale.

  • La Hanul lui Manuc, intre 8 si 10 februarie are loc Sweet Fest, targul cu cele mai minunate dulciuri pe care le poti face cadou de Ziua Indragostitilor.

Aici veti putea alege intre prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, praline belgiene, prajituri de casa, specialitati grecesti, torturi de martipan, dulciuri din Budapesta si veti fi imbiati cu arome unice de cafea si ceaiuri naturale.

Evenimentul incepe vineri la 10:00 dimineata si se incheie duminica la ora 19:00.

  • O alta locatie cu traditie este Sala Dalles, unde intre 8 si 14 februarie are loc cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day. Timp de sapte zile, de la ora 10.00 la ora 20.00, Sala Dalles este unul din locurile unde puteti gasi de toate kitschuri, hainute, lucruri de plus, bijuterii, dulciuri, ceaiuri, handmade-uri. Puteti trece pragul Salii Dalles pentru un cadou personalizat, un dar special, sau macar pentru a va inspira pentru un cadou original.
  • In zilele de 13 si 14 februarie, la The Vintage Pub, puteti alege bijuterii handmade pretioase, haine si obiecte vintage, cosmetice, accesorii sau decoratiuni incitante si multe alte surprize. Targul va ofera cadouri unice, de negasit in mall-uri sau supermarketuri.