O parte din stalpii de pe stradutele reabilitate din Centrul Vechi sufera. Unii au fost loviti de masinile care patrund in zonele pietonale si acum zac intr-o rana, "altii au cazut prada unor huligani cica. Petrecareti care ar fi baut prea mult. Cel putin asa am afla de la unul dintre agentii Politiei Locale din zona cu care am purtat un dialog... interesant", aflam pe blogul Bucuresti. Acum.

Stalpi inclinati si retezati in centrul vechiFoto: Bucuresti. Acum

Joi pe la amiaza.Tocmai admiram doi stalpi retezati in fata Bisericii Sfantul Dumitru. Pe langa mine doi agenti ai Politiei Locale se certau cu niste soferi care nu voiau sa-si scoata masinile de pe strazile pietonale. Dupa un timp, cearta se domoleste.

Unul dintre agenti ma abordeaza.

"Ati vazut ce au facut?", ma intreaba politistul.

"Cine?", intreb eu.

"Pai cum cine? Oamenii. Se imbata pe aici, ies afara, fac scandal, se agata de stalpi, trag de ei".

(...)

Si ca sa fie povestea stalpilor din centrul istoric completa, ma folosesc de acest prilej sa amintesc (din nou) cat de "bine" si "frumos|" a fost amenajata anul trecut Piata Sfantul Anton din zona. Lasand Transformatorul Monument la o parte, trecand peste cum toata zona a fost pavata si raspavata, in Piata au fost montati stalpi de iluminat noi, cu design futurist, care nu au nimic de aface cu restul stalpilor din centrul istoric!