Mai este o luna pana la primul concert al lui Avishai Cohen la Bucuresti si doar doua sute de bilete disponibile. Evenimentul se anunta unul sold out, astfel ca cei interesati trebuie sa se grabeasca cu achizitia biletelor, ritmul in care se vand fiind extrem de alert.

Avishai Cohen (n.1970) este considerat unul dintre cei mai influenti o suta de basisti ai secolului XX, si totodata cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor si vocalist, s-a remarcat prin numeroase colaborari cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.

Numit de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen si-a inceput aventura muzicala la varsta de noua ani.

Basistul israelian va concerta pentru prima data la Bucuresti in data de 25 Aprilie,ora 20'00 la Sala Radio, pe scena fiindu-i alaturi Ofri Nehemya-tobe si Nitai Hershkovits-pian.

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Inregistrarile video sunt interzise pe toata durata concertului.

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costa 75; 115 si 135 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.