O parte a piesei dedicate promovarii statiunii Mamaia a fost prezentata, marti seara, in cadrul unui concert pe care Loredana l-a sustinut la Constanta, pe scena fiind si primarul Radu Mazare, care a indemnat-o pe artista sa prezinte publicului piesa respectiva si a numit-o ambasadoarea statiunii, potrivit Mediafax.

Radu Mazare a fost prezent la concertul sustinut de Loredana la Casa de Cultura din Constanta, iar la un moment dat, aproape de finalul spectacolului, edilul a urcat pe scena alaturi de cele patru tinere care il insoteau.

"Nu e primarul, e salvamarul", a spus Mazare spectatorilor care il aplaudau.

"Lori, a venit salvamarul si are o surpriza pentru tine", i-a transmis primarul Loredanei care in acel moment se afla in culise.

"O aducem inapoi pe Loredana, ca avem treaba cu ea si, impreuna cu Loredana, o supriza pentru voi. O rog sa cante in premiera din imnul statiunii Mamaia, sa ne cante o strofa si refrenul, ca melodia va fi gata peste doua saptamani", a spus Radu Mazare.

El i-a oferit Loredanei un buchet de flori si un tort pe care se aflau un far, un salvamar si doua tinere.

Inainte ca Loredana sa inceapa sa cante melodia, Mazare a anuntat ca o desemneaza pe artista ambasador al statiunii Mamaia.

La final, Radu Mazare si Loredana le-au spus spectatorilor ca ii asteapta de 1 Mai la filmarea videoclipului.

Mazare si cele patru tinere au coborat de pe scena, iar Loredana a continuat apoi concetul interpretand "Trandafir de la Moldova", piesa pe care primarul a dansat din sala impreuna cu cele care il insoteau.

Dupa ce concertul a luat sfarsit, Radu Mazare a povestit jurnalistilor cum s-a nascut imnul statiunii Mamaia.

"Am vorbit cu Loredana si i-am explicat ce vreau, iar dupa o ora imi spune ca are o melodie. Mi-a pus melodia si pe urma am mai discutat putin. Peste doua saptamani ii dam drumul, inclusiv cu cantarea mea, partea de rap", a explicat Mazare.

Indemnat de jurnalisti sa interpreteze o parte din rolul sau din piesa, primarul s-a scuzat: "Ma puneti sa cant si eu inca nu am ajuns la studio sa iau lectiile de la Loredana, de-aia nu cant".

Radu Mazare a mai anuntat ca rapperul constantean Chimie, care facea parte initial din acest proiect, a fost inlocuit de Cabron.

Loredana, Radu Mazare si Cabron vor lansa peste doua saptamani un imn dedicat statiunii Mamaia, iar filmarile videoclipului sunt programate pentru data de 1 Mai.

In urma cu o saptamana, primarul Radu Mazare a declarat ca de 1 Mai va purta un costum de salvamar din anii '40, adica "budigai cu bretele", cand vor avea loc filmarile pentru videoclipul piesei de promovare a statiunii Mamaia, care va fi cantata de Loredana.