Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", MedLife si Events organizeaza duminica, de la ora 12.00, seminarul cu tema "Dependenta de tutun: efecte, mecanisme, solutii", sutinut de dr. Vlad Stroescu, medic specialist psihiatrie - Hyperclinica MedLife Baneasa. Evenimentul va avea loc in Sala Multimedia a muzeului. Accesul publicului este gratuit.

Afis expozitia The Human BodyFoto: antipa.ro

Seminarul se va axa pe discuții despre realitățile, miturilor și prejudecăților referitoare la unul dintre cele mai răspândite droguri psihotrope, tutunul. Vom discuta împreună atât despre efectele fumatului asupra corpului în general, cât și despre modificările pe care el le produce la nivelul creierului și psihologiei umane: despre motivele care ne determină să fumăm, despre cum devenim dependenți de tutun, și despre cum învățarea și afectivitatea sunt implicate în acest fenomen. La final, vom vorbi despre beneficiile renunțării la fumat, și ce putem face pentru a reuși în deplină siguranță și confort.

Locurile sunt limitate, iar accesul se face pe baza de rezervare la nr. de telefon 0730 030 991.

Accesul în expoziţie se va face pe baza de bilet.

  • Expoziția „THE HUMAN BODY” poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Biletele se pot cumpăra la intrarea în muzeul Antipa, online pe www.eventim.ro  sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife. În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad. Conform studiului internaţional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii ani, studiile de piaţă IMAS derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat anul trecut premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.