În Piața Mare, cu o scenografie de lumini și sunet specială, într-un decor inedit, având în spate o producție tehnică impresionantă, Radu Nechifor și invitații săi vor spune Povestea Naiului. Vineri, 5 iulie, Sibiul va fi martorul unui spectacol unic realizat de Asociația Internațională de Tineret Become cu scopul de a ne face să îndrăgim naiul, să-i admirăm posibilitățile de expresie și să-l respectăm.

Povestea Naiului Foto:

O scenă rotativă, o trecere lină prin patru genuri muzicale diferite, o orchestră cu 16 instrumentiști, patru invitați speciali, 30 de artiști și un setlist care începe cu Vivaldi și se termină cu “Ciocârlia”, trecând prin „New York, New York” și „Clocks” a celor de la Coldplay. În asta constă Povestea Naiului, spusă de Radu Nechifor și invitații săi: Felicia Filip, Ionuț Fulea, Cezar Cazanoi, Marius Preda, Mircea Ardeleanu, Traffic Strings, Dream Catchers, Ozana Barabancea și Proconsul.

“Totul a pornit de la o dorința mai veche de a organiza un concert de nai în Piața Mare. Ideea a fost dezvoltată până la stadiul în care este ea acum. Vă mărturisesc că nu mi-am imaginat vreodată că o să putem face așa ceva. Am concentrat ce e mai bun în materie de jazz, folclor, pop rock, muzică clasică într-o ora jumătate dedicată naiului. Ce aș putea sa-mi doresc mai mult? A fost un efort impresionant din partea întregii echipe, de la artiștii invitați cu care am repetat puțin și concentrat, în condiții de “navetă” Sibiu – București, la întreaga producție tehnică. Așa ceva nu s-a mai făcut la Sibiu.” a declarat naistul sibian Radu Nechifor, inițiatorul proiectului.

Prețul biletelor variază în funcție de categorie, între 30 și 50 RON. Biletele se găsesc în continuare în faţa Magazinului Dumbrava, Carrefour, la Cafe Wien, Atrium Cafe, Einstein Cafe, Imperium Pub, Music Pub, Ursus Cotton Pub şi la restaurantul Rubin. Ele pot fi achiziționate şi online, de pe site-urile specializate www.bilete.ro şi www.eventim.ro.