​Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: concertele Jazz the 5 of us, Flamenco, Organ Art Trio gazduite de Green Hours, concert Dilema, concert Dragos Chircu, concert The Mob, petrecerile WeDance, Sunny Summer Nights, High Heels Party, Summer Reunion 2013, Origami Sound White Night, Hippy Hippy Shake, Mara & Kult Studio Artists, repetitiile cu public pentru spectacolul Mioritice (in cautarea lui Dracula), festivalul HamFest, expozitia Cultura Cucuteni, valori regasite ale preistoriei europene, iarmaroc de Sf. Ilie.

Prin orasFoto: Agerpres

Petrecerile se tin lant in urmatoarele trei zile. Cluburile din Bucuresti ofera pentru acest weekend o paleta larga de petreceri/petreceri-concert: Summer Reunion 2013, Sunny Summer Nights, Origami Sound White Night, Mara & Kult Studio Artists. Cine vrea o varianta mai molcoma a iesirii in club, poatei alege o seara de jazz (vineri) sau de flamenco (sambata) in Green Hours. Tot pe linia distractiilor rafinate sunt repetitiile cu public pentru spectacolul Mioritice (in cautarea lui Dracula) organizat de Teatrul de Foc.

Pentru un weekend linistit, poate fi vizitat iarmarocul de Sf. Ilie organizat de Muzeul Satului. Este deschis de sambata, ora 9 pana duminica, ora 19. O alta optiune pentru un sfarsit de saptamana cu distractii domestice este HamFest, un eveniment cu si despre cel mai bun prieten al omului.

Vineri, 19 iulie 2013

Sambata, 20 iulie 2013

  • Sentir Flamenco – 20:00 – Green Hours
  • Concert Agathocles – 20:00 – Private Hell Rock Club
  • Concert The Mob – 23 :50 – Beraria Hanul cu tei

Duminica, 21 iulie 2013