Streetcats te invita sa participi la Craciunul pisicilor strazii, duminica, 24 noiembrie, orele 12:00-16:00, in cafeneaua La mine-n copac din Centrul vechi (str. Lipscani nr. 43 - intrarea din Pasajul Selari). Craciunul pisicilor strazii va fi posibil doar daca in ziua respectiva iubitorii inimilor torcatoare reusesc sa stranga hrana si nisip pentru 100 de pisici abandonate pe strada. Streetcats este un proiect urban de responsabilizare sociala fata de pisicile strazii. In anul 2013, Streetcats a organizat 7 evenimente de adoptii pisici in doua cafenele bucurestene, in urma carora au fost adoptate 21 de pisici.

Craciunul pisicilor straziiFoto: Streetcats

Pisicile strazii, care au participat la evenimentele de adoptii organizate de Streetcats, au fost in prealabil duse la un cabinet veterinar unde acestea au fost deparazitate intern-extern, vaccinate, sterilizate dupa caz, cu carnet de sanatate.

Prin evenimentele de adoptii independente, Streetcats intentioneaza sa gaseasca stapani cat mai multor pisici abandonate pe strada, care nu beneficiaza de sprijinul vreunei asociatii pentru protectia animalelor.

Evenimentele de adoptie pisici ale strazii organizate de Streetcats au devenit in scurt timp populare, fiind singurul eveniment de acest gen care nu apartine de o asociatie de animale si ofera posibilitatea cat mai multor oameni sa intre in contact cu pisicile strazii, sanatoase si dornice de afectiune.

Streetcats nu este o asociatie pentru animale si nici un ONG, adica nu primeste donatii in bani. Singurele donatii care se fac sunt la eveniment si sunt sub forma de hrana si nisip pentru pisici.