Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit, informeaza Agerpres.

"Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari care stimuleaza inventivitatea, capacitatea de a interactiona, in special pofta de joaca", se arata intr-un comunicat al Primariei sectorului 4.

Amplasamentul reprezinta parte a amplului proiect de reamenajare a Oraselului Copiilor demarat de autoritatea locala in 2011, la preluarea in administrare a acestei zone.

Situat pe una dintre aleile ce marginesc accesul principal in acest parc, locul de joaca a fost amenajat intr-o cladire nou construita, totalizand 815 mp, beneficiind de dotari moderne, conform standardelor care impun siguranta copiilor in astfel de spatii. Tot pentru siguranta, pe parcursul desfasurarii activitatilor, micutii vor fi permanent supravegheati de personal calificat in acest sens, paza locatiei urmand a fi asigurata cu aportul Politiei Locale sector 4.

Accesul in locul de joaca este gratuit. Tot gratuit, in incinta respectiva pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.