DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. "Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului", anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014 va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends (LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

DreamHack BucurestiFoto: Hotnews

Potrivit organizatorilor, DreamHack inseamna jocuri, Internet de mare viteza, sport electronic, turnee internationale, competitii dedicate spectatorilor, tombole si concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultima generatie, comunicare si divertisment digital, toate intr-un festival hipnotizant ce le ofera vizitatorilor o experienta unica in lume.

DreamHack Bucuresti 2014 este organizat de catre ComputerGames.ro si va include turnee pentru cele mai in voga jocuri video ale momentului, fie ele pe PC sau pe consola.

"Pasionatii de Dota 2 nu vor duce lipsa de activitate intre 26 si 27 aprilie. Evenimentul va gazdui un turneu international de Dota 2 pe echipe (DreamHack Bucuresti 2014 Invitational) si confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor", anunta organizatorii.

Fanii jocului League of Legends (LoL) vor putea asista la a doua editie a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din Romania vor lupta pentru premiile puse in joc.

La fel ca in editia precedenta, calificarile pentru participarile in playoff vor fi organizate online, mai multe informatii despre inscrieri si desfasurarea meciurilor urmand sa fie dezvaluite in curand pe http://www.dreamhack.ro/

De asemenea, pasionatii de League of Legends se vor putea inscrie la randul lor in confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

La DreamHack Bucuresti 2014 se vor mai desfasura turnee de FIFA 14, Hearthstone si Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea sansa sa-i vada in actiune pe cei mai buni jucatori de StarCraft II din lume, in cadrul DreamHack Open. Organizatorii transmit si ca intregul eveniment va fi transmis atat online, cat si pe TV.

In zona High-Tech, organizatorii anunta ca vizitatorii vor putea testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar si gadget-uri si console de ultima generatie.

"Indiferent daca participi la competitiile si tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultima generatie in zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispozitie de Secret Shop sau traiesti la intensitate maxima meciurile din turneele de eSport - dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack Bucuresti 2014 are ceva de oferit pentru toata lumea", sustin organizatorii intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2014 s-au pus in vanzare si pot fi achiztionate online prin intermediul ComputerGames Shop. Preturile biletelor variaza intre 34,99 si 299 RON.