Concert Hot Jazz Band

Concert Hot Jazz Band

Foto: Afis

Aflat in turneu in Romania, Hot Jazz Band din Ungaria va concerta în data de 15 februarie de la ora 19.00, la Opera Maghiară din Cluj.

La invitaţia Radio GaGa din Tg. Mureş, Hot Jazz Band din Ungaria efectueaza un turneu 10 concerte extraordinare, cu participarea solistei Bolba Eva. Al șaselea concert al turneului va fi susținut la Cluj-Napoca, în data de 15 februarie.

Trupa înfiinţată în anul 1985 prelucrează cu precădere muzica anilor `20, `30, `40 în stil dixie și swing. Hot Jazz Band este câștigătoare a patru mari festivaluri internaționale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franța (1995) și cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento (SUA), unde a fost aleasă de două ori cea mai populară formație a festivalului. În palmaresul formației se află premiul eMeRTon, premiul Lyra, premiul memorial Louis Armstrong, și 13 albume editate.

Stilul formației este fidel soundului original al epocii, totodată este antrenant și captivant, cu multă virtuozitate și mult umor.

TURNEUL CUPRINDE URMĂTOARELE LOCAȚII:

9 februarie: Tîrgu Mureș, Casa de cultură

10 februarie: Brașov, Opera Română

11 februarie: Miercurea Ciuc, Aula Kolegiului Segítő Mária Gimnázium

13 februarie: Tîrgu Secuiesc, Vigadó

14 februarie: Sfântu Gheorghe, Biserica unitariană

15 februarie: Cluj-Napoca, Opera Maghiară, ora 19.00

16 februarie: Odorheiu Secuiesc, Casa de cultură

17 februarie: Gheorgheni, Casa de cultură

Prețul unui bilet este de 25 lei.