Pentru amatorii de dans, deja a devenit o traditie: sambata de sambata, in Clubul Colectiv (Strada Tabacarilor Nr.7, in Piata Bucur), au loc bine-cunoscutele seri de petrecere "Dansul si avansul". Cei doi DJ rezidenti, Ufe si Alt Om il au invitat pentru editia din 22 februarie 2014 pe Danaga. Muzica DJ-ului din Cluj este un amestec intre diferite genuri, de la muzica electronica a anilor 60 si 70, jazz, hip-hop, funk pana la tehno si house, cu influente din folclor. Visuals: Schultz.

Dansul si avansulFoto: webPR.ro

Asa cum v-am obisnuit, la seratele dansante din Colectiv, fiecare noua editie vine cu un alt decor, cu o alta poveste. Pentru editia #6, va dam urmatorul hint:

"Trecura de inca o usa, apoi de alta si de o alta. Erau usi la fiecare douazeci de pasi acum, pe coridor, si pe toate scria cate ceva, iar dindaratul unora dintre ele veneau zgomote ciudate, ca niste zanganituri, si arome delicioase razbateau pe gaurile cheilor si, cateodata, jeturi minuscule de abur colorat tasneau pe sub usi. Joe si Charlie pe jumatate mergeau, pe jumatate alergau, ca sa tina pasul cu domnul Wonka, insa izbuteau sa citeasca ce scria pe unele dinusile pe langa care treceau. Pe una scria: "PERNE COMESTIBILE DIN BEZEA" - Dar, domnule Wonka, intreba nelinistit Charlie Bucket, va mai putea Violet Beauregarde vreodata sa danseze dupa ce a mestecat guma speciala sau va ramane afina pentru totdeauna?" O sa-i scoata sucul in doi timpi si trei miscari! declara domnul Wonka. O s-o rostogoleasca in storcatorul de fructe si, de-acolo, o s-o scoata slaba ca o scoaba! Dar lasati-o pe Violet, avansati va rog!"

UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor, iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovetit a fi ideala: boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba, combinate cu ritmuri mai deep, mai disco, mai breaks. De visuals se va ocupa Schultz.

Pagina evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/221979107990799

Acces: 10 lei | Rezervari : 0722 922 962

Colectiv: www.colectiv.ro | www.facebook.com/colectiv.ro| www.instagram.com/colectivro Sambata de sambata, Dansul si avansul, in Colectiv