Pe 20 martie, începând cu orele 20,00, pe scena Palatului Ghika vor urca Aylin & The Lucky Charms şi grupul Cantaloop cu “License to chill”. Cele două concerte fac parte din seria Jazz Syndicate Live Sessions fiind prezentate de legendarul realizator radio-tv şi prezentator de jazz, Florian Lungu.

AYLIN & THE LUCKY CHARMS - Jazz’ Like That...

În urmă cu 10 ani, pe când avea doar 16 ani, Aylin Cadîr participa la emisiunea tv “Alege Asia”, în urma căreia s-a înfiinţat girl band-ul POPS. După desfiinţarea trupei, Aylin s-a concentrat mai mult pe partea de actorie, dar nu a renunţat niciodată la marea ei pasiune, muzica. În tot acest timp şi-a căutat personalitatea în muzică, un loc care să i se potrivească cel mai mult timbrului şi spiritului ei. Şi a găsit acest loc în... magia Jazz-ului!

Astfel că, încă din timpul facultăţii de actorie, a început să se alăture unor trupe de Jazz, formule de trio, cântând - în general doar standarde de jazz - prin mici baruri de gen din ţară. Aylin povesteşte că aceasta a fost perioada când şi-a făcut cu adevărat “şcoala muzicală”...

Ambiţionându-se să trecă la un nivel profesionist, şi-a creat propria trupă de jazz, The Lucky Charms, cu care avea în vedere să producă propriul material muzical. Şi pentru a duce la bun sfârşit acest ambiţios proiect, şi-a unit forţele cu câţiva producători şi compozitori de profil, precum Elena Moroşanu (Jazzapela, Three For Helen) sau Moonlight Breakfast, cu ajutorul cărora a lansat în Aprile 2013 albumul de Jazz-Pop “Cloud”, album foarte apreciat atât de critici, dar mai ales de public. Cu acest album, Aylin propune o nouă mişcare muzicală în industria românească, deschizând graniţele dintre mainstream şi underground. Succesul albumului nu s-a oprit aici, depăşind în scurt timp graniţele naţionale, pentru a fi foarte bine primit şi în câteva ţări europene, ce i-au inclus piesele în playlisturile unor radiouri din Germania, Turcia etc.

Hituri precum “Cloud”, “Chemistry”, “Party For Two”, “Kiss”, sau mai noul “10 Feet Tall”, piesă compusă de artistul american Naz Tokio, vor crea o atmosferă specială pe scena Palatului Ghika... Jazz’ like that!

CANTALOOP - License To Chill

Cantaloop, bandul rezident al Jazz Syndicate Live Sessions, va propune iubitorilor acestui gen muzical o seară relaxantă de Chill Lounge cu piese de atmosferă precum “Blue Monk”, “Misty” sau “In A Sentimental Mood”. Saxofonul lui Costin Roşu, drum & bassul lui Stean Benedict şi Adrian Flautistu sau keyboardul lui Alex Borsan sunt o promisiune pentru o seară de muzică bună, în confortul Lounge-ului de la Palatul Ghika...

Gazda seriei JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, Palatul GHIKA, este o construcţie în stil neoclasic, unică în Bucureşti, un edificiu istoric ridicat de către domnitorul Grigore Dimitrie Ghica în anul 1822.

Accesul publicului se va face începând cu orele 19:00.