​Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati in 7 si 8 Martie, la Targul Primaverii si al Feminitatii, unde veti putea gasi cadouri speciale: bijuterii si accesorii, cosmetice bio, decoratiuni pentru casa lucrate manual de artisti plastici, creatori de moda si artizani ¬ lectori si prieteni ai fundatiei. Printre surprizele Targului de Primavara se numara o demonstratie de machiaj, vineri seara, la ora 19.00, demonstratie sustinuta de Valentina Balasa Ario, creator de imagine si fotograf. Targul va fi organizat in mansarda restaurantului Urbanesc, un spatiu chic, deschis pentru arta si cultura, si va putea fi vizitat vineri, 7 martie, intre orele 17.00-21.00 si sambata, 8 martie, intre orele 11.00-17.00. Intrarea la targ este libera.

Targul Primaverii si al FeminitatiiFoto: Fundatia Calea Victoriei

La acest târg puteti cumpara vouchere cadou – valorice sau pentru anumite cursuri ale Fundatiei din programul lunilor martie si aprilie, beneficiind de 15 % reducere de la costul total.

Va asteapta palarioare cochete cu pene, funde si diferite ornamente spectaculoase marca Fandacsia; ilustratii cu personaje amuzante, create de Arina Gheorghita si cosmetice de la Soapmill, producatori romani de cosmetice bio (creme hidratante, sampoane, geluri de dus, sapunuri lichide si sapunuri naturale solide, uleiuri de corp, etc).

Participantii se vor bucura de eleganta gentilor din material textil sau piele, cu imprimeuri neasteptate si vesele, semnate Anca Dorombach, de brosele din fetru realizate de Raluca Mocanu, cercei si coliere din material textil de Gina Cimpoca, margele pictate manual de Ana Chiricuta si bijuterii Khnum, din pietre semipretioase, montate in argint, create de Carmen Gherghe.

Tot la acest târg veti gasi masti decorative pictate de Teodora Varzaru si bratari colorate, din lemn pictat cu motive florale, create de Maria Balan.