​Gala Olimpica Kings On Ice ce urma sa aiba loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta se reprogrameaza pentru toamna acestui an si va avea loc pe data de 7 octombrie! Editia din toamna se va bucura de participarea celor mai indragiti si premiati reprezentanti ai patinajului artistic ce vor sosi la Bucuresti cu programe mult apreciate si premiate in cadrul celor mai importante competitii sportive de gen. Mai mult decat atat, Evgeni Plushenko confirma prezenta in cadrul editiei din octombrie a evenimentului unde va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

KINGS ON ICE - Octombrie 2014Foto: webPR.ro

UPDATE Alaturi de Evgeni Plushenko si Edvin Marton in cadrul spectacolului KINGS ON ICE OLYMPIC GALA reprogramat pentru data de 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucurest vor mai veni: Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Irina Slutskaya, Tomáš Verner, perechea Fiona Zaldua & Dmitry Sukhanov si Sergei Yakimenko.

In urma modificarilor aparute in cadrul turneului spectacolului Kings On Ice, data evenimentului se schimba, show-ul urmand sa aiba loc pe 7 octombrie, nu pe 5 aprilie cum fusese anuntat initial. Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a sustine evenimentul la data stabilita cu noile confirmari anuntate, insa din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramari ale reprezentatilor incluse in traseul turneului din aceasta primavara, desfasurarea show-ului Kings On Ice Olympic Gala nu mai poate fi sustinuta la data programata initial. Reprogramarea pentru toamna a spectacolului de la Bucuresti ii va permite si campionului olimpic Evgeni Plushenko sa se alature distributiei.

Desi am depus toate eforturile pentru a prezenta Gala Olimpica Kings On Ice luna viitoare la Bucuresti, din cauza schimbarilor aparute in cadrul turneului ce nu au tinut de noi, spectacolul se reprogrameaza pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine insa cu o veste buna: publicul din Romania va avea sansa de a-l revedea pe „Regele Ghetii” la Bucuresti, Evgeni Plushenko confirmand deja prezenta in cadrul reprezentatiei din toamna.”, a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.

„Va multumesc din suflet pentru toate mesajele trimise si pentru sustinerea impresionanta pe care mi-ati aratat-o in aceasta perioada, toate gandurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteti publicul meu preferat si sunt extrem de fericit ca voi putea patina pentru voi, in Romania! Ne revedem in toamna la Bucuresti!”, a declarat campionul olimpic Evgeni Plushenko.

Schimbarea datei evenimentului nu afecteaza valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea putand fi utilizate pentru reprezentatia din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea biletului de la punctele de vanzare de la care acesta a fost cumparat, in perioada 20 martie – 30 aprilie 2014.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.