Echipa Creative Monkeyz va lua parte la cea de-a doua editie East European Comic Con ce va avea loc la Romexpo in perioada 9-11 mai 2014. Conceput ca un "proiect cultural-educativ, care are si o componenta pronuntata de entertainment", Creative Monkeys s-au remarcat in spatiul online cu un continut creativ, inedit, util si dozat cu umor. Componenta educativa este conturata in jurul site-ul www.creativemonekyz.com si contine tutoriale utile pentru manuirea unor programe precum Photoshop sau Illustrator, si sfaturi despre cum poti compune muzica prin intermediul diferitelor software-uri de pe piata. Componenta de entertainment este bazata pe emisiunile online ca "3lar", "Miez Recomand" si "Piramida" care se bucura de zeci de mii de vizualizari la fiecare aparitie.

CMcover_prezentareFoto: webPR.ro

Creative Monkeyz au devenit faimosi odata cu lansarea personajelor neaose, dar neconventionale Mo si FOCA din serialul de animatie RObotzi, ale caror schimburi de replici au intrat rapid in limbajul culturii populare conectate la internet.

Activitatea celor de la Creative Monekeyz nu a fost apreciata doar in spatiul online, ci a fost distinsa si cu premii importante acordate de Radio Romania Cultural, Webstock Awards, Noaptea devoratorilor de publicitate sau de Premiile Media de Excelenta care au vizat creativitatea, originalitatea, calitatea materialelor si popularitatea.

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. In 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Game of Thrones, Conan, Stargate Atlantis), Sebastian Roche (Supernatural, The Originals), Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Pentru mai multe informatii legate de East European Comic Con 2014 ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@comic-con.ro.