Primaria Sectorului 3 organizeaza duminica, 27 aprilie, cea de-a doua editie a concertului "Flori pentru suflet - Remember Florian Pittis ". Concertul va avea loc incepand cu ora 17.00, pe Insula Pensionarilor din Parcul "Alexandru Ioan Cuza".

Afis Remember Florian PittisFoto: webPR.ro

Flacara aprinsa de Florian Pittis in constiinta romanilor continua sa arda. Duminica, 27 aprilie, in Saptamana Luminata, spiritul "Motului" va atinge, din ceruri, artisti si public laolalta.

Evenimentul "Remember Florian Pittis", organizat de Primaria Sectorului 3, a ajuns la cea de-a doua editie. Golul lasat de pierderea lui Florin Pittis este, si in acest an, incarcat de flori alese, sadite in sufletul publicului de artisti prieteni si colegi: Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Nicu Alifantis & Zan, Byron, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Constantin Neculae, Mircea Vintila & Brambura - invitat special Alexandra Usurelu, Alina Manole, Raul Kusak & Claudiu Purcarin, Jonathan David, Ovidiu Scridon & Silvan Stancel.

Mircea Vintila: "Florian Pittis, un prieten si un artist formidabil. O personalitate puternica, un spirit tanar, nonconformist. El iubea Rockul, el a fost promotorul Muzicii Tinere. Florian Pittis - un model pentru generatia noastra, pentru exuberanta, intensitatea cu care traia viata".

Marius Batu: "Ce vremuri!! Spiritul lui Motu - va veghea si pe data de 27 aprilie 2014, cand parte dintre cei cu care a colaborat se vor afla pe aceeasi scena in parcul Al.I.Cuza!"

Nicu Alifantis: "Glasul lui imi umplea auzul pana la durere, o placuta si emotionanta durere, iar faptura sa cu contur medieval facea sa se reverse lumina peste toti din juru-i, invaluindu-ne cu o pace atat de deplina. Multumeam Celui de Sus ca puteam respira acelasi aer cu un astfel de Om - Nu putea fi ceva mai minunat! La Multi Ani, Motule!"

Simbol al culturii romanesti si al dezideratului de libertate, mentor al mai multor generatii, Florian Pittis este descoperit si pretuit continuu de generatiile care vin. Evenimentul "Remember Florian Pittis" aduce publicului emotia rara a unui concert de stare, in care artele se imbina si trairile transced planul concret, iar muzica devine lumina care radiaza in suflete fericire.

Primaria Sectorului 3 va asteapta duminica, 27 aprilie, incepand cu ora 17.00, in Parcul "Alexandru Ioan Cuza", Insula Pensionarilor, sa il sarbatoriti pe Florian Pittis.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.