KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copii, va avea loc in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Zeci de expozanti au pregatit pentru vizitatori cele mai bune oferte, de la reduceri la cursuri extrascolare, la programe speciale in afterschooluri si ateliere interesante pentru copii si parinti.

Kids EducationFoto: Hotnews

La targul KidsEducation vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

"Invitam toti parintii, bunicii, profesori si educatorii sa viziteze targul KidsEducation. Vor gasi acolo cele mai interesante cursuri extrascolare si cele mai bune oferte din domeniul educatiei pentru copii. Expozantii au pregatit si lectii demonstrative, la care vizitatorii pot participa in mod gratuit. De asemenea, parintii vor putea transforma vizita la targ intr-un eveniment pentru intreaga familie, deoarece si copiii vor avea parte de cateva suprize placute, special pregatite pentru ei",a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Evenimentul se va desfasura in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.

-----

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii. KidsEducation este organizat de compania Jessco.

-----

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica@jessco.ro

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro