East European Comic Con va gazdui anul acesta o proiectie exclusiva si un panel special cu membri importanti din serialul SF Metal Hurlant, cunoscut in S.U.A. sub numele de Heavy Metal si difuzat in Romania de AXN. Astfel, duminica, 11 mai, incepand cu ora 11:30, la Hotel Pullman (sala New York), vizitatorii vor avea ocazia de a viziona in avampremiera mondiala episoadele 1 si 3 ale celui de-al doilea sezon si vor putea participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu regizorul si creatorul serialului Guillaume Lubrano, actorul Karl E. Landler, directorul artistic Maria Miu si producatorul Castel Film Studio, Vlad Paunescu.

Metal Hurlant la CCFoto: webPR.ro

Accesul la proiectie si la panel se face in baza biletului de acces general, fara sa fie necesara o inscriere prealabila.

Metal Hurlant Chronicles este un serial science-fiction bazat pe celebra serie de banda desenata Metal Hurlant (Heavy Metal). Actiunea serialului este complexa si fascinanta si nu permite nicio clipa de monotonie intrucat fiecare episod se desfasoara intr-un alt univers, pe o alta planeta si cu personaje diferite, elementul de legatura dintre toate acestea fiind un asteroid care joaca un rol important in viata lor si in viitorul civilizatiei. Serialul reuneste nume mari precum Michael Biehn (Alien, Terminator) James Marsters (Buffy), Rutger Hauer (Blade Runner) Michael Jai White (Spawn, The Dark Knight), Scott Adkins (Expendables 2), Joe Flanigan (Stargate Atlantis), John Rhys Davies (The Lords of the Rings) sau Kelly Brooks.

Metal Hurlant Chronicles numara doua sezoane, primul dintre ele fiind deja difuzat de AXN, cel de-al doilea urmand sa apara pe micile ecrane in vara.

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. In 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Hotel Pullman, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ylui precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.