Partenerii WonderDay isi intind aripile calatoare si vor conduce publicul spre lumea fantastica a primului eveniment concept din Romania. Ca vantul si ca gandul, oaspetii WonderDay vor putea sosi la eveniment avand la dispozitie mai multe posibilitati de transport in directia Palatulului Mogosoaia, pentru Ziua Minunilor fiind infiintata si o linie speciala RATB ce va circula tur-retur pe toata durata evenimentului. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay se va desfasura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avand printre artistii confirmati nume ca Asaf Avidan, Delillah, Tape Five, Moonlight Breakfast sau Aylin & The Lucky Charms.

WonderDayFoto: webPR.ro

Cei care se gandesc sa petreaca o zi minunata de vara intr-un decor de poveste, in afara Bucurestiului, dar suficient de aproape de oras, au ocazia perfecta pe 29 iunie cand domeniul Palatului Mogosoaia isi va deschide portile pentru un eveniment nemaintalnit! Intr-un colt de rai, plin de verdeata, printre paduri seculare si cladiri brancovenesti, prinde viata o lume magica, o lume wonder in care decoruri fantastice isi asteapta vizitatorii dornici de relaxare. Peisajul este completat cu o multitudine de activitati de voie buna si concerte puse in scena de artisti indelung asteptati de publicul roman. Iar ca pachetul sa fie perfect pentru o zi de vacanta, cei interesati vor avea la dispozitie mai multe variante de transport printre care si o linie speciala de autobuz infiintata cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti si al Primariei Mogosoaia. Aceasta va circula de la statia Piata Charles De Gaulle pana la statia Palatul Mogosoaia si retur, incepand cu ora 15:30, pana la ora 1:00, la interval de 25-30 de minute.

Spectatorii vor mai avea printre optiuni si linia de autobuz preoraseneasca 460, care circula pe ruta Cartier Damaroaia - Preventoriu (comuna Mogosoaia), precum si linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piata Chibrit (statia de metrou 1 Mai). Organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in system car pooling, doar doua parcari fiind disponibile in zona Palatului Mogosoaia pe Soseaua Bucuresti-Targoviste - cea din vecinatatea benzinariei Lukoil, respectiv parcarea din spatele Politiei Locale din Mogosoaia, ambele cu locuri limitate. Pasionatii de 2 roti vor avea posibilitatea sa isi lase bicicleta chiar la intrarea in zona de eveniment, intr-o parcare special amenajata.

Evenimentul WonderDay se va desfasura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avandu-i in program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah si celebrul Asaf Avidan care va incheia seara cu un concert acustic special. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.

Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.