Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita, si anul acesta, copiii sa-si petreaca o noapte la Muzeu. Demarat sub numele "Leganati de Deinotherium", programul, prin care ii invitam pe copii sa doarma alaturi de cel mai valoros exponat din expunerea permanenta, Deinotherium gigantissimum, a fost lansat in anul 2012 si s-a bucurat de un succes neasteptat.

Leganati de Deinotherium, 27 iunieFoto: Muzeul Antipa

In vara anului trecut, peste 100 de "curajosi" au participat la controlul de inchidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregatita de catre un cercetator, dedicata unui animal actual sau disparut, si au adormit in "Sala Deinotheriumului", visand, poate, la cum salveaza speciile de la disparitie.

Reluam programul, la cererea publicului, si ii invitam pe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 sa petreaca o noapte la Muzeul "Antipa". Deoarece grupa s-a completat pentru noaptea de 20 iunie, ii invitam pe parintii interesati sa rezerve locuri pentru copiii lor pentru noaptea din 27 iunie. Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numarul de tel: 021.305.60.31.

Venirea copiilor inscrisi, la Muzeu, este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu orele 8.30, dupa ce copiii au servit micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului, Delaco Fan Branza.

Ii asteptam pe toti cei mici care doresc si au "curajul" sa petreaca o noapte de neuitat in expunerea permanenta a Muzeului, alaturi de Deinotherium si cercetatorii Muzeului!

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil ; 300 Ron/doi frati ; 400 Ron/trei frati.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Fan Branza,

Partener stiintific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Orasul Meu, Ioana, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania - Portalul educatiei din Romania, HotNews.ro, SmartWoman

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa