​Vara asta filmele si cartile vin la tine! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire.

Afis Caravana CulturalaFoto:

Pe data de 9 Iulie incepe prima Caravana Culturala de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfasura in orasele mici si mijlocii din Romania si care, timp de doua zile consecutive, va aduce mai aproape de familia ta artistii, autorii si titlurile preferate.

Dam startul in Vaslui unde ne intalnim in Piata Traian (9 Iulie) si continuam in Falticeni(11 Iulie), Botosani(13 Iulie), Dorohoi(15 Iulie) si Campulung Moldovenesc(17 Iulie). Ca sa afli cand ajungem si la tine in oras, te invitam pe siteul nostru.

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii in carti de la editura Nemira. Vor fi alaturi de noi si partenerii Mercedes Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur, Persil, 3M si Nescafe care te vor asteapta la eveniment cu multe alte activitati, premii si surprize estivale.

Eveniment sustinut de: HotNews.ro, WebPR.ro, Cinemagia, Zile si Nopti, Ziare.com, Adevarul, Business24, Studentdinprovincie, Urban.ro, Edu News, Sapte Seri, Romania Pozitiva, 9AM, Wall Street, Bookland, Romania Pozitiva, Studentie.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, RegieLive.ro.