Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".

Punguta cu doi bani - afis 24 augustFoto: Hotnews

Spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani" face parte din proiectul educational, interdisciplinar, ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote si monede, organizat de catre Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" impreuna cu Banca Nationala a Romaniei.

In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii, dar si un prilej de amuzament pentru parinti. Pe parcursul piesei, vom intalni acel umor pitoresc, care ii caracterizeaza atat de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz si culoare si intamplari in care realismul se impleteste atat de bine cu suprarealismul.

Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:

40 de lei/persoana(adult);

20 lei/copil;

50 lei - 1 adult + 1 copil

60 lei - 1 adult + 2 copii;

80 lei - 2 adulti + 1 copil

100 lei - pachet 2 adulti + 2 copii

Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 insotitor.

Rezervarea se face in limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, in ziua spectacolului, expunerea permananta a Muzeului si expozitia temporara "ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote si monede".

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizeaza spectacole grandioase, amuzante si educative, pentru toate varstele, evenimente cu personaje cunoscute din povesti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere si multe alte activitati dezvoltate si sustinute intr-un mod inovator. Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie "I.L. Caragiale", Bucuresti.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ¬Antipa¬: www.facebook.com/muzeulantipa

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Samsung Romania, MediaIQ

Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews.ro, SmartWoman.ro, Magazin Istoric